Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Space X va aproviziona Stația Spațială Internațională cu calamari, lămâi, ceapă sau avocado

Publicat:

SpaceX, compania fondata de , a lansat joi o misiune de aprovizionare a Stației Spațiale Internaționale care urmeaza sa ajunga la ISS in cursul zilei de sambata. Incarcatura de 3.300 kg include calamari, pasta de dinți, lamai proaspete, ceapa, avocado și roșii cherry. O buna parte din incarcatura este destinata unor experimente, scrie  . Incarcatura cuprinde, de asemenea, panouri solare. livreaza primul dintre cele trei seturi de panouri solare de inalta tehnologie concepute pentru a susține vechea rețea electrica a stației spațiale. Astronauții vor efectua…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elon Musk prezice ca AI-ul suprauman va depași inteligența omului: „Este chiar important sa ne preocupe un viitor de tip Terminator”

08:25, 11.04.2024 - Inteligența artificiala care depașește orice om de pe Pamant ar putea exista incepand de anul urmator, potrivit lui Elon Musk, care a avertizat insa ca energia și puterea de calcul necesare pentru atingerea acestui obiectiv ar putea depași capacitațile din prezent ale sectorului AI, relateaza The Guardian,…

Elon Musk prezice ca AI-ul suprauman va depași inteligența omului anul viitor: „Este chiar important sa ne preocupe un viitor de tip Terminatorul”

08:15, 11.04.2024 - Inteligența artificiala care depașește orice om de pe Pamant ar putea exista incepand de anul urmator, potrivit lui Elon Musk, care a avertizat insa ca energia și puterea de calcul necesare pentru atingerea acestui obiectiv ar putea depași capacitațile din prezent ale sectorului AI, relateaza The Guardian,…

Elon Musk prezice ca AI-ul suprauman va depași inteligența omului anul viitor

07:05, 11.04.2024 - Inteligența artificiala care depașește orice om de pe Pamant ar putea exista incepand de anul urmator, potrivit lui Elon Musk, care a avertizat insa ca energia și puterea de calcul necesare pentru atingerea acestui obiectiv ar putea depași capacitațile din prezent ale sectorului AI, relateaza The Guardian.

O casa din Florida a fost lovita de gunoi spațial care i-a distrus acoperișul și a trecut prin doua etaje: „Aproape mi-a lovit fiul”

07:05, 03.04.2024 - NASA investigheaza o bucata destul de mare de metal despre care se crede ca este o ramașița a unei baterii eliminate de Stația Spațiala Internaționala pe Pamant dupa ce aceasta a cazut pe o casa din Florida, distrugandu-i acoperișul și trecand prin podelele celor doua etaje, relateaza The Guardian.

Furie in China: SpaceX, compania lui Elon Musk, construieste sute de sateliti spioni pentru guvernul american

18:55, 18.03.2024 - China i-a acuzat duminica pe americani ca ameninta securitatea globala, la cateva zile dupa ce Reuters a dezvaluit ca SpaceX, compania lui Elon Musk, construieste sute de sateliti spioni pentru o agentie americana de informatii, NRO, scrie observatornews.ro .

Astronauții de pe Stația Spațiala Internaționala au revenit cu bine pe Pamant dupa o misiune de șase luni

15:10, 12.03.2024 - Un echipaj format din patru astronauti a amerizat marti dimineata in largul statului american Florida, in Golful Mexic, revenind pe Pamant dupa o misiune de peste sase luni la bordul Statiei Spatiale Internationale (ISS), transmite AFP.

Inamici in Ucraina, dar prieteni in Cosmos: americanii și rușii pleaca impreuna in spațiu

22:55, 02.03.2024 - Daca nu vor fi probleme meteorologice, in aceasta noapte un echipaj format din trei americani și un rus va pleca spre Stația Spațiala Internaționala (ISS), in cadrul programului americano-rus . Decolarea rachetei Falcon 9 a companiei SpaceX, care transporta o capsula Dragon, este programata pentru ora…


Ce parere ai despre aceasta stire?