Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soții Obama au transmis un mesaj de felicitare prințului Harry și logodnicii sale Meghan Markle. Ce le urează tinerilor

Publicat:

Barack și le-au adresat felicitari prințului Harry și logodnicei sale, actrița americana , cu prilejul anunțarii viitoarei lor casatorii in primavara anului 2018.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Romania isi sarbatoreste astazi tinerii. Ce le ureaza premierul

12:16, 02.05.2024 - Mixul dintre experienta generatiilor mai in varsta si deschiderea tinerilor catre nou contribuie la dezvoltarea oricarei societati, considera premierul Marcel Ciolacu, care a transmis joi un mesaj cu prilejul Zilei Nationale a Tineretului. ”Romania isi sarbatoreste astazi tinerii, generatiile carora…

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Elicopterul Ingenuity trimis de NASA pe Marte a transmis ultimul sau mesaj spre Terra. Care va fi noua lui misiune

14:40, 17.04.2024 - Micul elicopter Ingenuity, trimis de NASA pe planeta Marte, a transmis ultimul sau mesaj spre Terra si va fi utilizat de acum inainte ca o baza fixa pentru colectarea de date de pe suprafata "Planetei Rosii", a anuntat marti agentia spatiala a Statelor Unite, citata de AFP.

Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela dupa ce a ajuns de urgența la spital. Ce mesaj le-a transmis susținatorilor sai

15:46, 08.04.2024 - Ela, fosta concurenta din sezonul 4 Mireasa, și-a ingrijorat susținatorii dupa ce soțul ei a facut un anunț neașteptat. Petrica Nemeș a dat vestea ca partenera lui a ajuns de urgența la spital in urma cu mai bine de o saptamana. Iata ce mesaj a transmis tanara.

Xi Jinping, mesaj de felicitare transmis președintelui Republicii Malta

17:41, 04.04.2024 - Președintele Chinei, Xi Jinping, a trimis un mesaj președintelui Republicii Malta, Myriam Spiteri Debono, cu ocazia preluarii funcției. In mesaj, Xi a aratat ca de-a lungul celor 52 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice China-Malta, cele doua țari au insistat pe respectul reciproc și tratarea…

Maia Sandu a transmis un mesaj cu ocazia Paștelui sarbatorit astazi de catolici

17:05, 31.03.2024 - Astazi, Creștinii catolici sarbatoresc Paștile. Cu aceasta ocazie Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj. „Paște binecuvintat le doresc tuturor creștinilor romano-catolici, protestanți și enoriași ai Bisericii Apostolice Armene care sarbatoresc astazi Invierea Domnului! Sarbatori…

Kate Middleton și prințului William, in centrul controverselor și speculațiilor. De la ce a pornit totul

15:35, 16.03.2024 - Dupa interviul prințului Harry și Meghan Markle cu Oprah Winfrey, din anul 2021, Kate Middleton și Prințul William au adoptat o noua strategie de PR, devenind mai puțin formali, in incercarea de a caștiga publicul de partea lor. Trei ani mai tarziu, cuplul regal a devenit centrul unei controverse.

Lino Golden, mesaj romantic de ziua iubitei sale, Delia. Ce i-a transmis fostul concurent de la Power Couple Romania: ”Te iubesc cel mai mult” / FOTO

15:40, 10.03.2024 - Lino Golden și Delia Salchievici au o relație frumoasa de doi ani. Artistul i-a facut o urare speciala iubitei sale cu ocazia zilei de naștere. Cu toate ca aniversarea este maine, pe 11 martie, și-a dorit sa fie primul care o felicita și i-a transmis cele mai profunde sentimente pe care le are.


Ce parere ai despre aceasta stire?