Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soţii Bodnariu şi-au văzut pentru prima fetele. Reacţia emoţionantă a copilelor

Publicat:

si-au vazut pentru prima data fetele cele mari, dupa ce acestea au fost luate de catre Barnevernet. Pana acum, Marius si Ruth au primit permisiunea sa ii vada doar pe cei mici, o data pe saptamana, iar cu Eliana si cu Naomi au vorbit doar cateva minute, la telefon. Post-ul si-au vazut pentru prima fetele. Reactia emotionanta a copilelor apare prima data in Libertatea.ro .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doua femei au incasat pumni in plina figura de la un barbat intr-o gala RXF, la București. Organizator: „Nimic deplasat. E un trend mondial”

14:55, 30.05.2024 - Sala Polivalenta din București a gazduit, miercuri seara, o gala de RXF. Unul dintre cele al serii l-a reprezentat un meci de box cu lovituri de o brutalitate crunta intre un barbat și doua femei. Gazeta Sporturilor a scris despre acest subiect și are reacția organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”Miercuri…

Poveste de viața demna de scenariul unui film! O romanca adoptata in Italia și-a regasit mama biologica dupa 15 de ani! Reacția emoționanta a femeii: ”Era saraca” / FOTO

14:05, 13.03.2024 - O romanca traiește o poveste de viața demna de scenariul unui film! Tanara și-a intalnit mama biologica dupa 25 de ani de existența, timp in care a fost adoptata de o familie din Italia. Romanca a avut de parcurs un drum lung pana a reușit sa iși reinalneasca mama! Iata ce s-a intamplat!


Ce parere ai despre aceasta stire?