Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sorin Predescu, după atacurile lui Robu: ”Tulburarea de personalitate narcisistă vine peste mine prin conferințe de presă și consilii municipale”

Publicat:

Sorin Predescu, care este doctor in psihologie sociala, șeful Direcției Județene pentru Cultura Timiș, a avut, aseara, o reacție acida dupa noile atacuri lansate de primarul Timișoarei pe tema trotuarelor ”puzzle”. Va reamintim ca direcția a facut plangere penala pentru ca municipalitatea a continuat lucrarile de refacere a trotuarelor din zona centrala a orașului dupa […] , dupa atacurile lui Robu: ”Tulburarea de personalitate narcisista vine peste mine prin conferințe de presa și consilii municipale” a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Purtatorul de cuvant al PSD lauda presa pentru atacurile la Cirstoiu: 'Este un merit ca a scos in fața toate potențialele probleme' (VIDEO)

22:50, 19.04.2024 - Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Lucian Romașcanu, a comentat declarațiile lui Catalin Cirstoiu, vineri, pe B1 TV. Romașcanu afirma ca „singurul om care poate decide sa se opreasca in acest moment este chiar doctorul Cirstoiu”.

Piatra-Neamț: Cheltuieli de protocol de 100.000 de lei pentru acest an

13:16, 27.03.2024 - Consilierii locali ai municipiului Piatra-Neamț urmeaza sa fie consultați, printr-un proiect de hotarare, in ședința ordinara de joi, 28 martie, asupra stabilirii cuantumului cheltuielilor de protocol pentru acest an, la valoarea de 100.000 de lei. Suma reprezinta un sfert din valoarea maxima legala…

Israelul a inceput 'Operațiunea Razbunarea': ataca dezlanțuit in Liban / VIDEO

15:40, 14.02.2024 - Avioanele de lupta ale armatei din Israel IDF au declanșat miercuri „un val extins de atacuri” in Liban, au anunțat israelienii. Atacurile reprezinta raspunsul israelienilor la loviturile cu rachete lansate tot miercuri din Liban asupra unui oraș din Israel, informeaza Mediafax. Anunțul a fost facut…

Partidele au cheltuit in 2023 mai mulți bani decat au primit. Au platit cel mai mult pe presa și propaganda.

13:30, 07.02.2024 - In 2023, cheltuielile partidelor au depașit vizibil veniturile, diferența fiind acoperita cu economii din anii precedenți. Cea mai mare parte din bani au fost platiți pentru presa și propaganda.

Cosmonautul Oleg Kononenko a stabilit recordul pentru cel mai mult timp petrecut in spatiu

11:40, 04.02.2024 - Cosmonautul rus Oleg Kononenko ar urma sa stabileasca, duminica, un record mondial pentru durata zborurilor spatiale, cu aproape 2 ani si jumatate petrecuti in spatiu, au anuntat agentiile de presa rusesti, citate de Reuters. La ora 11:30:08, ora Moscovei (08:30:08 GMT – 10.30.08 – ora Romaniei), Kononenko,…

Presa italiana și zvonul momentului in Formula 1: Lewis Hamilton nu-și va incheia cariera la Mercedes

11:30, 01.02.2024 - Corriere della Sera vine cu vestea momentului din Formula 1: Lewis Hamilton este dorit de Scuderia Ferrari, iar multiplul campion britanic are șanse mari sa-și incheie cariera la echipa italiana.

VIDEO - Dreapta s-a unit. Conferinta de presa USR – PMP – FD!

11:00, 29.01.2024 - Angajamentul nostru este clar: sa construim o țara in care munca este rasplatita corect, regulile sunt pentru toți, iar statul servește oamenii, nu clientela de partid și specialii. Cum ne asiguram ca romanii au drepturi egale cu ceilalți cetațeni europeni și ca Romania iși continua drumul european?…


Ce parere ai despre aceasta stire?