Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sora Emiliei Ghinescu și-a sărbătorit ziua de naștere. Mesajul emoționant postat de artistă pentru Carmen: „Să te văd doar zâmbind” / FOTO

Publicat:

și-a sarbatorit ziua de naștere, așa ca, artista a postat un mesaj emoționant pentru Carmen. Se pare ca interpreta de muzica populara și sora sa au o relație speciala.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Dana Sota și-a sarbatorit ziua de naștere. Afacerista a implinit 61 de ani. Cum va sarbatori

21:20, 09.05.2024 - Zi importanta pentru Dana Sota. Femeia de afaceri a implinit astazi 61 de ani. Chiar daca a ajuns la aceasta varsta, spune ca se simte mai bine decat la 20 de ani și a ajuns la un echilibru. Cum va petrece de ziua ei.

Zi de sarbatoare in familia lui Hatice de la Mireasa. Mesajul emoționant pentru socrul ei, de ziua lui de naștere. Cat de bine se ințelege cu parinții lui Mihai / FOTO

20:50, 04.04.2024 - Hatice și Mihai de la Mireasa, sezonul 7, se ințeleg de minune de cand s-a terminat competiția. Pe langa ca au o relație frumoasa, cei doi au o legatura speciala și cu familiile lor. Astazi este un moment special pentru foștii concurenți, caci tatal lui Mihai și-a sarbatorit ziua de naștere.

Roxana Nemeș și-a sarbatorit ziua de naștere in avans! Cum a aratat marele eveniment: “Va mulțumesc” FOTO

09:25, 01.04.2024 - Roxana Nemeș și-a sarbatorit ziua de naștere acasa, in avans! Intr-un decor de invidiat, vedeta s-a pregatit așa cum se cuvine pentru a-i primi pe oaspeții sai și a organiza o petrecere inedita, avand tematica anilor 80-90.

Soacra lui Tzanca Uraganu iși sarbatorește ziua de naștere. Cum arata mama Alinei Marymar: „Te iubim...” / FOTO

16:45, 24.03.2024 - Motiv de bucurie in familia lui Tzanca Uraganu! Soacra celebrului cantareț iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Cum arata mama Alinei Marymar. Mesajul emoționant postat pe o rețea de socializare.

Camelia Potec și-a sarbatorit fiica cea mica! Mesajul pe care i l-a transmis fosta inotatoare de performanța micuței sale: „Mandra și recunoscatoare” / FOTO

20:30, 24.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Cameliei Potec! Fosta inotatoare de performanța și-a sarbatorit fiica cea mica, care astazi a implinit patru luni. Iata mesajul pe care i l-a transmis fosta sportiva de performanța micuței sale cu aceasta ocazie!

Mesajul emotionant al gemenelor folclorului maramuresean cu ocazia zilei de nastere a mamei lor

15:10, 23.02.2024 - Mama gemenelor folclorului romanesc isi sarbatoreste ziua de nastere. Mai jos mesajul emotionant postat de Suzana si Daciana Vlad cu aceasta ocazie: “Mama. Ce sfant si scump cuvant. Este cea care aduce pe lume noi suflete, fara a astepta ceva la schimb. Doar o mama stie cu adevarat ce inseamna dragostea…

Mesajul emoționant al unui fost participant la Turneul Campionilor: „Saptamanile trec și raspunsurile nu apar”

11:25, 14.02.2024 - Diego Schwartzman ajungea in 2020 la Turneul Campionilor, dar a avut parte de un 2023 de coșmar și sezonul acesta a inceput la fel de rau pentru sportivul argentinian. Eliminat in primul tur de la ATP Buenos Aires, fostul ocupant al locului 8 mondial a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?