Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sondaj Sociopol. Cu cine ar vota românii, dacă mâine ar avea loc alegeri parlamentare

Publicat:

Documente atasate:

Partidele fostilor premieri și Dacian Cioloș, si, respectiv, ar atinge și ele pragul electoral. In plus, tabara pro-PSD are o majoritate de 53%, in timp ce tabara anti-PSD insumeaza 35%, potrivit sondajului.

Pe de alta parte, in contextul in care actuala guvernare este alcatuita din partidele pe care romanii le-ar vota in proportie de peste 50%, 62% dintre considera ca tara merge intr-o directie gresita, in timp ce numai 26% cred ca merge intr-o directie buna. Restul de 13% nu stiu sau nu vor sa raspunda.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un ghid necesar pentru toti romanii inainte de alegeri. Cum identificam filmarile false

22:50, 02.04.2024 - Directoratul National de Securitate Cibernetica a creat un ghid in care ofera utilizatorilor informații despre cum sa se fereasca de Deepfake, manipularea digitala care utilizeaza tehnici avansate de inteligenta artificiala pentru a produce continut audio-video falsificat.

Ce trebuie sa faca romanii care vor sa voteze din strainatate la alegerile parlamentare și prezidentiale

16:21, 01.04.2024 - Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) a comunicat, luni, procedura de inregistrare a alegatorilor romani aflați in afara țarii pe portalul www.votstrainatate.ro pentru alegerile prezidențiale și parlamentare din acest an.

Pronosticul lui Ponta la locale: Nicușor Dan are șanse reale, in restul țarii nu vad unde ar putea pierde PNL și PSD

21:05, 31.03.2024 - Fostul premier Victor Ponta a apreciat, duminica, la Antena 3, ca cea mai interesanta „batalie” electorala de la alegerile locale din 9 iunie se desfașoara in Capitala, unde toți candidații au șanse, spre deosebire de celelalte mari orașe unde PSD și PNL vor fi greu de invins. „Incepe sa ma convinga…

Alegeri parlamentare in Marea Britanie: сe a dat de ințeles ministrul de Finanțe

10:05, 20.03.2024 - Ministrul britanic al Trezoreriei, Jeremy Hunt, a lasat sa se ințeleaga fara echivoc ca guvernul preconizeaza organizarea de alegeri parlamentare in octombrie. Raspunzind la o intrebare a parlamentarilor din Camera Lorzilor cu privire la calendarul urmatoarei revizuiri a cheltuielilor departamentelor…

Victor Ponta, mesaj ironic la adresa lui Cioloș, dupa verdictul favorabil Romaniei in procesul Roșia Montana: „Așa da bine la foci”

01:31, 09.03.2024 - Victor Ponta, consilier al premierului Marcel Ciolacu, a reacționat in cursul nopții de vineri spre sambata dupa ce Romania a caștigat procesul privind Roșia Montana, afirmand ca romanii "nu trebuie sa plateasca pentru greșelile" fostului premier Dacian Cioloș."Ma bucur mult ca romanii Nu trebuie sa…

Marcel Ciolacu, dupa ce Romania a caștigat procesul Roșia Montana: „Era nedrept ca fiecare salariat și pensionar al acestei țari sa fie penalizat pentru ticaloșia unor antiromani”

00:10, 09.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anunțat vineri seara, 8 martie, ca Romania a caștigat procesul Roșia Montana și a transmis ca „romanii nu trebuie sa sufere din cauza deciziilor unor premieri care au pus interesele personale mai presus decat interesele naționale”, cu referire la fostul premier Dacian Cioloș.„Am…

Romanii nu vad cu ochi buni direcția in care se indreapta țara. Cum se impart opiniile privind calitatea vietii peste cinci ani?

11:25, 05.03.2024 - Peste 70% dintre romani cred ca in Romania lucrurile se indreapta intr-o directie gresita. Intr-un procent similar, oamenii considera ca ceea ce se intampla in lume merge intr-o directie gresita.

Sondaj Sociopol. Romanii au mai mare incredere in Primarie decat in Parlament

16:10, 22.02.2024 - Alegerile locale, primele din acest an saturat electoral, par sa fie extrem de importante pentru votanti. Primaria este una dintre putinele institutii din Romania care se bucura de o incredere in crestere, potrivit ultimului sondaj Sociopol, citat de romaniatv.net. Sondaj Sociopol: Cum a evoluat increderea…


Ce parere ai despre aceasta stire?