Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şocant. Selecţionerul unei echipe naţionale, înjunghiat în propria casă

Publicat:

, selectionerul nationalei de fotbal a Afghanistanului, a trait clipe de groaza sambata seara, cand a supravietuit unui atac cu arme albe, el fiind in acest moment spitalizat la Kabul.

Potrivit politiei, antrenorul a fost atacat de mai multi indivizi, in propria casa. Nu se cunosc inca motivele gestului, insa este vehiculata ipoteza unor rafuieli de ordin personal.

Yousuf Kargar e considerat erou national in Afghanistan, el preluand echipa reprezentativa in anul 2001. Cea mai mare victorie din cariera sa a fost cea impotriva Indiei, scor 2-0, obtinuta…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Gest șocant facut de un roman in Germania. Și-a injunghiat colegul pentru o țigara

14:30, 16.05.2024 - Un muncitor roman a facut un gest șocant. In urma unei altercații pentru o țigara, acesta și-a injunghiat colegul lituanian, in varsta de 29 de ani. Un vecin a chemat forțele de ordine, iar barbatul a fost arestat și urmeaza sa fie prezentat unui judecator pentru tentativa de omor.

Caz șocant in Hunedoara! Un tanar a fost injunghiat și apoi lasat sa moara, pe o strada

11:16, 07.05.2024 - Un caz șocat s-a petrecut pe o strada din localitatea Vulcan, județul Hunedoara. Un tanar a fost injunghiat in zona inimii și lasat sa zaca intr-o balta de sange. Victima a supraviețuit atacului, insa se afla in stare critica.

Motivul șocant pentru care elevul in varsta de 18 ani a fost injunghiat in Galați. Atacatorul a mai avut probleme cu legea și in trecut

18:35, 04.04.2024 - Un elev in varsta de 18 ani a fost la un pas de moarte, dupa ce a fost atac din senin de un individ necunoscut in Galați. Se pare ca barbatul a mai avut probleme și in trecut cu legea și a mai fost surprins in apropierea școlii unde adolescentul a fost injunghiat.

Șocant in Constanta! Un barbat si-a injunghiat sotia apoi s-a predat politiei

14:50, 29.03.2024 - In cartierul Tomis Nord, zona Brotacei, in municipiul Constanta, un barbat si a injunghiat propria sotie. Dupa aceasta fapta, acesta s a predat la politie. Din primele informatii, se pare ca sotia lui a decedat. ...

Caz șocant la Florești: O femeie de 61 de ani, atacata in propria casa, batuta și violata. Poliția cauta infractorul

12:40, 14.03.2024 - O femeie din Florești a fost agresata fizic și violata in propria casa. Potrivit polițiștilor cazul a avut loc pe data de 12 martie in jurul orei 19:00. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca identitatea individului și locul aflarii acestuia.

Caz șocant in Italia. Un roman l-a injunghiat pe un chelner, dupa ce a fost obligat sa plateasca nota la restaurant

10:45, 28.02.2024 - Atac sangeros in Italia! Un roman l-a injunghiat pe un chelner, dupa ce a luat masa la restaurant. Barbatul a recurs la gestul șocant dupa ce a fost obligat sa plateasca nota. Romanul a distrus intreaga terasa a restaurantului, in urma scandalului.


Ce parere ai despre aceasta stire?