Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ŞOCANT: O femeie a mușcat un bărbat și i-a smuls o bucată de carne. Motivul pentru care a recurs la acest GEST TERIBIL

Publicat:

Un eveniment șocant a avut loc in Nigeria, in orașelul Akure, statul Ondo. , proprietarul unui imobil din respectivul oraș, i-a cerut unei familii care locuia la el de peste trei ani sa-și achite chiria restanta pe ultimele 18 luni, plus factura de curent, a anunțat pulse.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

O femeie, injunghiata de un barbat de 73 de ani, in Centrul Vechi din București! Cum a incercat agresorul sa se apere: „A spus ca l-au apucat...”

14:11, 24.04.2024 - O scena șocanta a tulburat liniștea Centrului Vechi din București. O femeie a cazut victima unui atac brutal, fiind injunghiata in fața unui magazin. Agresorul, un barbat in varsta de 73 de ani, a incercat sa-și justifice gestul șocant.

Caz șocant in Bihor: Barbat retinut dupa ce a ucis cainele vecinului. O femeie, care l-a vazut, i-a cerut sa-i spanzure si pe ai ei

20:10, 27.03.2024 - Caz șocant in Bihor. Un barbat din localitatea Budoi a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat la Judecatoria Marghita, cu propunere de arestare preventiva, pentru uciderea a trei caini, potrivit eBihoreanul. O vecina a acestuia este și ea cercetata pentru instigare, dupa ce l-a platit pe acesta sa…

Caz șocant in Buzau. O femeie a sarit de la etajul patru, din cauza ca era agresata de iubitul ei

14:15, 19.03.2024 - O femeie din Buzau a recurs la un gest extrem, dupa ce a fost agresata și incuiata in casa de catre iubitul ei. Aceasta a sarit de la etajul patru al blocului in care locuia. Oamenii legii au luat masuri in cazul barbatului din Buzau. iata in ce stare este femeia, dupa ce a recurs la gestul extrem.

Roman, revoltat de gratarele in Germania: „Faci foamea daca gazda e neamț. Am fost 15 invitați și avea 4 fripturi”

16:01, 04.03.2024 - Acesta a povestit ca atmosfera și pregatirile pentru un gratar, dar mai ales cantitatea de carne oferita invitaților in casa unui neamț sunt total diferite fața de ceea ce a experimentat in țara sa natala. Experiența romanului a adus in prim-plan o comparație interesanta intre culturile culinare și…

Motivul halucinant pentru care o femeie era sa fie linșata la un restaurant din Pakistan. Pe rochia ei scria „halwa”

11:55, 26.02.2024 - O mulțime furioasa s-a abatut asupra unei femei la un restaurant din Lahore, capitala provinciei pakistaneze Punjab. Sute de oameni au incercat sa o linșeze public dintr-un motiv halucinant. Marul discordiei: rochia pe care o purta.

Tragedie in București! Un barbat a fost impușcat de varul lui. De ce a recurs la acest gest șocant

14:00, 11.02.2024 - O adevarata tragedie a avut loc in Sectorul 4 din București! Un barbat a fost impușcat de varul lui. Iata de ce a recurs la acest gest șocant, dar și ce au transmis reprezentanții Poliției din Capitala!

Timp de șapte ani o tanara s-a dat drept barbat pentru a pacali o femeie sa ii dea bani. A strans o mica avere

12:15, 07.02.2024 - O femeie a fost arestata preventiv pentru inșelaciune. Aceasta este acuzata ca s-ar fi dat drept barbat și a convins o alta femeie sa ii trimita, timp de șapte ani, diferite sume de bani.

Pariu mortal! Gluma proasta la un priveghi din Calarași a dus la o tragedie. Ce a pațit un barbat te lasa fara cuvinte

19:56, 30.01.2024 - Pariu mortal! Gluma proasta la un priveghi din Calarași a dus la o tragedie. Ce a pațit un barbat te lasa fara cuvinteUn priveghi din comuna Gradiștea, din județul Calarași, s-a transformat intr-un decor și mai macabru, dupa ce unul din oamenii prezenți s-a inecat cu o bucata de carne. Totul a pornit…


Ce parere ai despre aceasta stire?