Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Socant! A fost la un pas de moarte din cauza unei infectii in gat

Publicat:

O femeie din si-a pierdut sase degete de la mâini si doua de la picioare în urma unei infectii puternice în gât.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incident șocant pe aeroportul Schiphol din Amsterdam: moarte tragica dupa ce o persoana este aspirata de motorul unui avion

03:45, 30.05.2024 - O persoana a murit dupa ce a ajuns in motorul unui avion in functiune pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, a anuntat miercuri compania aeriana olandeza KLM, relateaza SkyNews si BBC, citate de news.ro.

A crezut ca o doare capul din cauza mahmurelii, insa medicii au facut o descoperire terifianta. Ce diagnostic a primit

20:00, 04.05.2024 - O tanara de 19 ani din Marea Britanie credea ca are dureri de cap din cauza mahmurelii. Insa, cand a ajuns la spital, a primit o veste devastatoare din partea medicilor. Iata despre ce este vorba!

Unde a fost inregistrat primul caz de moarte a unei morse din cauza gripei aviare aviara

19:35, 30.04.2024 - Primul caz de moarte a unei morse din cauza gripei aviare a fost inregistrat pe una dintre insulele arctice ale Norvegiei, a anunțat un cercetator, scrie The Guardian. Morsa a fost gasita anul trecut pe insula Hopen din arhipelagul Svalbard, a declarat pentru AFP Christian Lydersen, de la Institutul…

Trei copii, la un pas de moarte. Mama lor a stropit lenjeria de pat cu o substanța impotriva puricilor

16:55, 22.04.2024 - Trei copii din Iași au fost transportați de urgența la spital, din cauza unei intoxicații grave. Din informațiile aparute pana in prezent, totul s-a intamplat din cauza unei substanțe nocive.

Un tanar a fost la un pas de moarte din cauza unui zmeu care a atins un fir de inalta tensiune

12:06, 16.04.2024 - Pompierii avertizeaza asupra riscului pe care-l reprezinta jocul cu zmeul in apropierea liniilor electrice sau alte surse de electricitate, dupa ce un tanar a fost la un pas de moarte in urma unui astfel de incident.

Maria Andria s-a tunat, cu riscul vieții! A fost la un pas de moarte din cauza intervențiilor estetice, iar acum se opereaza "forțata" de viitorul soț

23:45, 07.04.2024 - Maria Andria s-a tunat din nou, cu riscul vieții! Blondina a fost la un pas de moarte, in trecut, din cauza intervențiilor estetice. Acum, artisa a intrat din nou in sala de operații, "forțata" de viitorul soț.

Cum a invațat o femeie sa vorbeasca din nou, dupa ce și-a pierdut vocea din cauza unei operații de cezariana. Ce metoda a folosit

20:50, 07.04.2024 - Intr-o poveste de inspirație, o femeie din Malton, Marea Britanie, a reușit sa-și recupereze vocea dupa ce a pierdut-o in urma unei operații de cezariana. In varsta de 31 de ani, Leanne Fraser a invațat sa vorbeasca din nou. Iata ce metoda a folosit.

Caz șocant in Buzau. O femeie a sarit de la etajul patru, din cauza ca era agresata de iubitul ei

14:15, 19.03.2024 - O femeie din Buzau a recurs la un gest extrem, dupa ce a fost agresata și incuiata in casa de catre iubitul ei. Aceasta a sarit de la etajul patru al blocului in care locuia. Oamenii legii au luat masuri in cazul barbatului din Buzau. iata in ce stare este femeia, dupa ce a recurs la gestul extrem.


Ce parere ai despre aceasta stire?