Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ŞOC la Hollywood. O actriţă face DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE: "Sunt iubita lui Brad Pitt"

Publicat:

sustine ca e iubita lui , actorul fiind recent despartit de , scrie antena3.ro.

Garner, fosta sotie a lui si mama a trei copii, a vrut doar sa faca o gluma, exasperata ca jurnalistii nu ii dau pace nici atunci cand doar alearga prin cartier.

Share pe G+ OK VK

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Dezvaluiri explozive: Inregistrare uluitoare care arunca in aer gașca generalilor

23:35, 02.05.2024 - O inregistrare cutremuratoare, publicata in cadrul emisiunii „Culisele Statului Paralel” de la Realitatea PLUS, dezvaluie o discuție tensionata intre doi protagoniști cheie, Tocaci și Hideg, care arunca in aer gașca generalilor. Inregistrarea dezvaluie un schimb aprins de replici intre cei doi, Tocaci…

Continua scandalul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Actorul, acuzat de fosta soție ca ar fi agresat-o in fața copiilor

17:40, 08.04.2024 - Razboiul dintre Angelina Jolie (48 ani) și Brad Pitt (60 ani) este departe de a se fi incheiat. Chiar daca cele doua vedete de la Hollywood au divorțat de cațiva ani, se pare ca sunt in continuare la cuțite. Actrița il acuza pe fostul soț ca a batut-o de fața cu copiii lor și inainte de incidentul […]…

Angelina Jolie a facut noi dezvaluiri despre 'idolul femeilor', Brad Pitt: 'Are o istorie a abuzurilor fizice!'

20:55, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016", relateaza NEWS.RO.

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Razboiul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt continua. Actrița il acuza pe fostul soț de abuzuri fizice

17:25, 05.04.2024 - Deși razboiul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt pentru podgoria din Franța se apropie de final, dispute vechi sunt reaprinse, avand in vedere noile documente oficiale in care se vorbește despre „abuzuri fizice” indurate de actrița.

Mirel, criminalul care a ucis-o pe Andreea in Timișoara, ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita. Apropiații lui, dezvaluiri terifiante: ”Era proprietatea lui”

10:36, 28.03.2024 - Au aparut informații halucinante despre criminalul din Timișoara! Mirel ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita, fața de care ar fi avut un comportament care a speriat-o. Apropiații criminalului care a ucis-o pe Andreea au facut dezvaluiri ingrozitoare.

Dezvaluiri EXPLOZIVE in scandalul de la PMP. Ce spune Cristian Diaconescu despre Ciolacu și Iohannis?- AUDIO

10:56, 19.03.2024 - In inregistrarea audio in care pare sa fie vocea lui Cristian Diaconescu, cel care-și revendica șefia PMP, acesta ii ironizeaza pe membrii PMP care ar fi tentați sa migreze spre PSD sau AUR: "Va garantez ca cel puțin la ușa clanței (?!) veți putea sa va agațați, CA MAI MULT NU VEȚI PUTEA!"  Nicolae…


Ce parere ai despre aceasta stire?