Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ȘOC în sportul mondial: 11 sportivi, printre care doi medaliați olimpici, au primit INTERDICȚII PE VIAȚĂ

Publicat:

Comitetul International Olimpic a anuntat, vineri, ca a decis interdictii pe viata in cazul a 11 sportivi din Rusia, intre care se numara si doi medaliati la JO de la Soci.

Cei doi medaliati sunt si , care au obtinut argintul la sanie in 2014, scrie news.ro.

Citește și: , uimește, inainte de Craciun: Ce gest a facut a Romaniei

Ceilalti noua sportivi, sanctionati pentru incalcarea regulamentelor antidoping la JO de la Soci, sunt , (ambii patinaj viteza), , ,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jill Biden, mesaj pentru Carmen Iohannis: „A fost minunat sa te primesc la Casa Alba”

20:55, 09.05.2024 - Prima Doamna a SUA, Jill Biden, a transmis un mesaj pe rețelele sociale prin care ii mulțumește soției președintelui Romaniei, Carmen Iohannis, pentru vizita sa la Casa Alba. Carmen Iohannis se afla la Washington zilele acestea, intr-o vizita oficiala cu președintele Romaniei.

Andrey Rublev, dezvaluire incredibila dupa ce a castigat titlul de la Madrid: „Nu m-am simțit atat de rau in viața mea. Sunt plin de medicamente”

14:50, 06.05.2024 - Andrey Rublev l-a invins pe Felix Auger-Aliassime in finala turneului Masters de la Madrid (4-6, 7-5, 7-5) și a cucerit al 16-lea titlu ATP din cariera. La conferința de presa, sportivul din Rusia a vorbit despre calvarul prin care a trecut pe toata durata competiției de la Caja Magica. Citește și:…

Un ucrainean, care a ajutat Rusia sa bombardeze restaurantul din Kramatorsk, a fost condamnat la inchisoare pe viața

20:15, 04.04.2024 - Un ucrainean care a ajutat Rusia sa directioneze un atac cu rachete asupra unei pizzerii din orasul Kramatorsk, situat in estul tarii, in iunie anul trecut, a fost condamnat la inchisoare pe viata, relateaza The Guardian.

Ce spun rușii din Belgorod despre viața sub bombardamente: „Cand rachetele zburau peste Harkov, știam ca intr-o zi se vor intoarce”

20:30, 24.03.2024 - Ca raspuns la bombardamentele constante din Rusia, Ucraina a intensificat atacurile asupra regiunii Belgorod: din 10 martie, peste douazeci de civili au fost uciși acolo și peste o suta au fost raniți.

Dar din dar se face Rai! Un tanar orfan a imparțit pizza și apa batranilor și oamenilor nevoiași!

17:00, 11.03.2024 - Viața asta este atat de dura cu noi, dar este și mai cumplit cand cunoști greutațile vieții de la o varsta mult prea frageda. Remus Rostaș a fost abandonat de parinți pe cand era doar un copilaș, crescand la o casa de copii unde a cunoscut neajunsurile, dar asta nu l-a oprit sa se dezvolte intr-un adult…

Fost colaborator al lui Navalnii, interviu pentru PressOne: „Cred ca l-au omorat la ordinul lui Putin. Soția lui e un adversar mai periculos decat Aleksei”

10:50, 27.02.2024 - Vladimir Șomin, consilier local la Moscova și un fost colaborator al lui Aleksei Navalnii, a declarat, intr-un interviu pentru PressOne, ca mai exista șanse pentru forțele rusești de opoziție dupa moartea principalului opozant al lui Vladimir Putin și și-a exprimat speranța ca soția acestuia, Yulia…

Fiul șefului Rosneft din Rusia a murit! Ivan s-a stins din viața la 35 de ani. Cazul se aseamana cu cel al lui Alexei Navalnii

11:41, 20.02.2024 - Fiul șefului Rosneft din Rusia a murit la varsta de 35 de ani. Ivan Sechin s-a stins din viața pe data de 5 februarie. Care a fost cauza oficiala a decesului, dar și de ce se aseamana cazul cu cel al lui Alexei Navalnii.

Putin: Pentru noi, tot ce se intampla pe frontul din Ucraina este o chestiune de viața și de moarte

14:46, 18.02.2024 - Evenimentele de pe campul de lupta din Ucraina sunt o chestiune de „viața și de moarte” pentru Rusia, care i-ar putea determina soarta, a declarat Vladimir Putin intr-un interviu televizat duminica, transmite The Moscow Times, care citeaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?