Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șoc în lumea tenisului! Un sportiv a rămas fără sponsor după ce a consumat cocaină

Publicat:



Unul dintre cei mai cunoscuți tenismeni britanici, , și-a pierdut principalul sponsor, brandul italian Ellesse, dupa ce a fost depistat, în aprilie, pozitiv la consumul de cocaina.

Evans, 55 ATP, a facut parte din echipa care a câstigat în 2015. El semnase în martie contractul cu Ellesse, dupa ce acordul cu Nike a ajuns la final, potrivit Agerpres.

Ellesse a precizat într-un comunicat ca nu poate ''tolera o asemenea alegerea jucatorului privind un asemenea stil de viata''.

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pelicula despre lumea tenisului 'Challengers', o provocare dubla pentru Zendaya, protagonista si producatoare / VIDEO

22:00, 11.04.2024 - In ''Challengers'', o drama tensionata plasata in lumea tenisului profesionist, Zendaya si-a asumat dubla provocare de producatoare si interpreta a rolului principal, relateaza Reuters.''Cred ca de fiecare data cand faci asta, inveti ceva nou despre tine insuti.

Șoferița achitata dupa ce fusese acuzata ca a consumat cocaina și prezenta un comportament haotic

00:05, 20.03.2024 - Fapta nu exista. Aceasta a fost concluzia instanței in dosarul unei șoferițe acuzate ca a condus sub influența substanțelor psihoactive. Mai precis cocaina, femeia avand inițial un rezultat pozitiv la consumul de cocaina atunci cand a fost testata la spital. Iar testarea fusese efectuata in condițiile…

Șoc in lumea tenisului: Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka, a fost gasit mort in camera de hotel din Miami

13:50, 19.03.2024 - Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka, a fost gasit mort, la doar 42 de ani, in camera de hotel din Miami. Potrivit unor informații aparute in presa externa, un cheag de sange care s-a format in alta parte a corpului s-a desprins și a ajuns pe un vas de sange din creier, cauzandu-i embolie cerebrala.

Traficant de cocaina din lumea fotbaliștilor, arestat de doua ori. Alex Copil Batran fusese liberat pentru buna purtare

15:05, 12.03.2024 - Prezent constant la petrecerile din lumea fotbalului, Alexandru Mihailescu este un cunoscut traficant de cocaina. Recidivistul a intrat in arest pentru 30 de zile, fiind prins in flagrant de DIICOT Pitești incercand sa vanda droguri unui investigator sub acoperire.

Novak Djokovic, anunț ingrijorator care a pus pe ganduri lumea tenisului, dupa eliminarea rușinoasa de la Indian Wells: „Nu știu”

11:30, 12.03.2024 - Novak Djokovic (36 de ani, 1 ATP) a oferit prima reacție dupa ce a fost eliminat surprinzator la Indian Wells de italianul Luca Nardi (20 de ani, 123 ATP), scor 4-6, 6-3, 6-3. Sarbul a trait una dintre cele mai mari dezamagiri din cariera și a pierdut in fața unui lucky loser. Novak a parasit competiția…

Doliu in lumea fotbalului! Un cunoscut sportiv a murit la 28 de ani, in accident / FOTO

11:30, 15.02.2024 - Lumea fotbalului este in doliu! Un cunoscut sportiv s-a stins din viața la varsta de 28 de ani, dupa ce a fost implicat intr-un grav accident rutier. Atacantul nu a avut nicio șansa de supraviețuire in urma impactului.

Povestea de dragoste care a surprins lumea tenisului a ajuns la final: „In sfarșit, un campion care și-a redescoperit pasiunea”

12:50, 08.02.2024 - Relația tenismenului italian Matteo Berrettini (27 de ani) cu frumoasa prezentatoare TV Melissa Satta (38 de ani) pare sa se fi incheiat. In timp ce Matteo se antreneaza in Monte Carlo (Monaco) pentru revenirea pe terenul de tenis dupa accidentarea suferita in luna august a anului trecut la US Open,…

Doliu in lumea fotbalului! Un sportiv indragit a murit la 41 de ani / FOTO

13:01, 29.01.2024 - Lumea fotbalului este in doliu! Un cunoscut sportiv s-a stins din viața la varsta de 41 de ani. Era supranumit „Mator”, asta datorita instinctului pe care il avea atunci cand statea in fața porții.


Ce parere ai despre aceasta stire?