Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soacra genială a Vlăduței Lupău. Ce a făcut mama fotbalistului Adi Rus pentru nora sa

Publicat:

și mama soțului ei, , au o relație foarte buna. Astfel ca mama fotbalistului are grija de artista ca de propria fiica. Soacra geniala a Vladuței Lupau Aceasta face mici gesturi pentru nora ei, gesturi care dovedesc grija și iubirea pe care i le poarta. Atunci cand are zile grele de munca, […] The post Soacra geniala a Vladuței Lupau. Ce a facut mama fotbalistului pentru nora sa appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce nu mai vrea Vladuța Lupau sa-și posteze baiețelul pe rețelele de socializare. Soțul artistei o contrazice

15:50, 14.05.2024 - Vladuța Lupau, una dintre cele mai indragite interprete de muzica de petrecere din Romania, a anunțat ca nu va mai posta fotografii cu baiețelul ei Iair.Vedeta formeaza de ani buni un cuplu cu Adi Rus,  fostul portar al celor de la CFR Cluj și au impreuna un baiețel de 1 an și 8 luni și inca un…

Zi importanta pentru Vladuța Lupau și Adi Rus. Cei doi și-au dus fiul la creșa. Cum a fost prima zi pentru Iair

20:15, 27.03.2024 - Vladuța Lupau și Adi Rus au trait momente emoționante astazi. Cei doi și-au dus fiul la creșa pentru prima data. Artista spune ca nu a fost deloc ușor pentru Iair sa se dezlipeasca de ea, dar iși dorește ca micuțul sa se integreze mai repede in colectivitate.

De ce Vladuța Lupau a ținut a doua sarcina secreta. Ce relație are artista cu soacra ei

17:20, 26.03.2024 - Vladuța Lupau a luat pe toata lumea prin surprindere cu vestea ca urmeaza sa devina mamica pentru a doua oara. Artista a ținut sarcina secreta in primele luni din motive bine intemeiate. Iata ce a marturisit soția lui Adi Rus despre relația pe care o are cu soacra ei.

Vladuța Lupau a implinit 33 de ani. Cum a ales artista sa-și petreaca ziua de naștere: ”Nostalgie și emoții” / VIDEO

17:10, 09.03.2024 - Vladuța Lupau a implinit 33 de ani și este mai fericita ca oricand. Are o familie frumoasa aaturi de Adi Rus și o cariera care o implinește, in industria muzicala. In 2024 a ales sa „petreaca” intr-un alt mod, avandu-i alaturi doar pe cei dragi.


Ce parere ai despre aceasta stire?