Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Snobism? Kelly Rowland îi cumpără cădiţă de 5.000 de dolari copilului lui Beyonce

Publicat:

Fosta colega de trupa a lui Beyonce, a declarat ca stie deja ce vrea sa ii cumpere cadou pentru fetita care va veni pe lume in scurt timp.

Daca va gandeati ca este vorba de un cadou modest, ei bine, trebuie sa stiti ca Rowland vrea sa ii cumpere o cadita incrustata cu pietre pretioase pentru care va plati peste 5000 de dolari.

 



Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Frauda grosiera la compania lui Mark Zuckerberg: O fosta directoare, condamnata dupa ce a furat milioane de dolari de la Facebook si Nike

12:50, 20.05.2024 - O fosta directoare pentru diversitate a Facebook si Nike a fost condamnata la 5 ani si 3 luni de inchisoare pentru ca a furat peste 5 milioane de dolari de la companiile respective, care fusesera alocate initiativelor DEI (diversitate, echitate, incluziune), relateaza CNBC, potrivit hotnews.ro .

Asta inseamna lux: tratamente cu aur și sampanie toata ziua in camere de 100.000 de dolari/noapte / VIDEO

12:26, 08.05.2024 - Șampanie care curge gratuit, tratamente faciale din aur de 24 de carate și o cabana VIP cu piscina suspendata: acestea sunt doar cateva dintre experiențele de lux ale uneia dintre cele mai opulente stațiuni din Orientul Mijlociu, deschisa cu concert Beyonce și Swedish House Mafia, potrivit CNN.

Banc: "Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un cadou, dar nu prea știa ce..." Continuarea te va amuza teribil

10:31, 06.05.2024 - Cateva clipe de relaxare sunt binevenite oricand, așa ca noi va propunem un banc care va va aduce zambetul pe buze. "Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un cadou, dar nu prea știa ce...". Continuarea va va amuza teribil.

Achiziție de un miliard de dolari. Cum arata vehiculele militare pe care vrea sa le cumpere Romania din Coreea de Sud

12:15, 22.04.2024 - Romania ar putea avea 54 de obuziere autopropulsate K9 Thunder, produse in Coreea de Sud, compania producatoare, Hanwha, fiind singura care a ramas in licitatia deschisa de Ministerul Apararii Nationale, iar negocierile in acest sens continua cu Guvernul roman, potrivit Agerpres. 

Cerere crescinda de calatorii: American Airlines cumpara avioane noi

23:55, 05.03.2024 - American Airlines a convenit sa cumpere un total de 260 de avioane noi de la Airbus, Boeing si Embraer, deoarece transportatorul urmareste o capacitate sporita pentru a satisface cererea crescinda de calatorii. Companiile aeriene majore se straduiesc sa cumpere avioane eficiente din punct de vedere…

Casa lui Freddie Mercury din Londra scoasa la vanzare pentru 38 de milioane de dolari

12:06, 28.02.2024 - Casa lui Freddie Mercury din Londra scoasa la vanzare pentru 38 de milioane de dolari. Fosta casa din Londra a legendei rock Freddie Mercury este scoasa la vanzare, potrivit CNN. Proprietatea aparține prietenei lui Freddie Mercury.


Ce parere ai despre aceasta stire?