Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Smiley și Bartoș nu mai sunt prieteni?!

Publicat:

Publicitate

Va mai aduceti aminte, din copilarie, de versurile “Ceata lui Pitigoi, dai intr-unul tipa doi”? Prezentatorii de la “Romanii au talent” s-ar incadra perfect in ceata! Trasnaile lor din culisele show-ului de la PRO TV - al carui nou sezon, al cincilea, incepe azi - dau uneori mai multa savoare emisiunii decat concurentii care se perinda prin platou!

De cand producatorii au venit cu ideea de a-i pune sa prezinte impreuna, cei doi au devenit nedespartiti. Iar din prieteni au ajuns, anul trecut, rude, dupa ce Smiley a nasit-o pe mezina lui Pavel!

Fetitele lui sunt adorabile,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat așteapta de 10 zile sa fie operat la Spitalul Județean de Urgența Slobozia. „Doctorul a spus ca anestezistul refuza sa intre in sala de operație cu el”

14:00, 18.05.2024 - Caz halucinant la Spitalul Județean de Urgența Slobozia. Un pacient așteapta de 10 zile sa fie operat la picior, insa intervenția a tot fost amanata. Motivul: unitatea medicala are un singur anestezist, cu jumatate de norma, și au fost alte cazuri mult mai urgente.

Dupa Germania, inca o țara NATO refuza solicitarile Ucrainei: probleme pentru armata lui Zelenski

19:40, 30.04.2024 - Dupa Germania, inca o țara NATO refuza solicitarile Ucrainei: probleme pentru armata lui ZelenskiEstonia nu ii va extrada pe ucraineni la mobilizarea din Ucraina pentru mobilizare, transmite ministerul de Interne din Estonia.

ANAF a pus „tunurile” pe frizeri, coafeze și manichiuriste: „Daca refuza sa va dea bonul, aveți dreptul la serviciul respectiv GRATUIT”

10:05, 11.04.2024 - ANAF ii indeamna pe clientii saloanelor de infrumusețare sa ceara bon fiscal. In cazul in care operatorul refuza, clienții sunt indemnați sa plece fara sa plateasca serviciul respectiv. „Solicita bonul fiscal cand mergi la salonul de infrumusețare! Daca operatorul economic refuza, ai dreptul la…

Luis Enrique refuza Barcelona. Care este motivul pentru care a spus „pas”

22:05, 22.03.2024 - Antrenorul lui PSG, Luis Enrique, a mai antrenat-o pe Barcelona vreme de trei ani, in perioada 2014 - 2017. Luis Enrique era unul dintre favoriții președintelului Joan Laporta pentru a-i succeda lui Xavi Hernandez pe banca Barcelonei, la vara. De acum il poate șterge de pe lista. Luis Enrique: „Este…

Ce spune Dana Rogoz despre prietenele ei, Laura Cosoi și Adela Popescu. „Ne-am impraștiat. Viața ne-a cam luat”

14:15, 09.03.2024 - Relația dintre Dana Rogoz, Adela Popescu și Laura Cosoi a fost intotdeauna una stransa, insa de ceva timp, cele trei nu s-au mai vazut atat de des cum și-ar fi dorit. Dana Rogoz marturisește ca i-ar face o mare placere sa apara intr-un proiect comun, alaturi de fostele colege din serialul ”La Bloc”.„Nu…

Burduja: Nicușor Dan refuza aprobarea fuziunii dintre ELCEN și Termoenergetica. O rețeta a haosului

17:25, 29.02.2024 - Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, afirma ca primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, refuza aprobarea fuziunii dintre ELCEN și Termoenergetica de catre Consiliul General: „Este aceeași rețeta a haosului general din București: iresponsabilitate, in


Ce parere ai despre aceasta stire?