Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu, va juca împotriva lui Inter și Barcelona în Liga Campionilor

Publicat:

(26 de ani) se va intoarce la Milano, dupa sapte ani, pentru un nou duel cu FC . In urma cu sapte ani, Stanciu mergea pe "" din postura de jucator al Vaslului si reusea sa deschida scorul de la punctul cu var, anunța MEDIAFAX.

Citește și: iese la rampa: ‘Ciudata tacerea DIICOT-ului’

Pe 30 august 2012, FC Vaslui a remizat la Milano, scor 2-2, in playoff-ul . Dupa 0-2 la , FC Vaslui a sperat ca poate intoarce scorul pe terenul lui Inter. a fost eliminat in minutul 33,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antonio, atacantul lui West Ham, dupa meciul cu Leverkusen: Am jucat impotriva a 14 adversari

17:45, 19.04.2024 - Atacantul lui West Ham United, Michail Antonio, a criticat arbitrajul din meciul de joi din sferturile de finala ale Europa League cu Bayer Leverkusen și a declarat ca echipa sa "a jucat impotriva a 14 adversari", potrivit mediafax.

„Intoarce-te acasa la tine”. Spaniolii protesteaza impotriva supraturismului. Masurile luate de localnici ca sa descurajeze turistii sa le mai „calce pragul”

07:05, 19.04.2024 - Protestele spaniolilor impotriva supraturismului au devenit din ce in ce mai dese si numeroase. Localnicii destinatiilor celebre precum insulele Canare, Barcelona sau Malaga apeleaza la tot felul de masuri ca sa descurajeze turistii sa mai viziteze aceste locuri, scrie observatornews.ro .

UEFA a deschis „o procedura disciplinara” impotriva Barcelonei dupa saluturi naziste de pe Parc des Princes

08:45, 13.04.2024 - UEFA a aflat de comportamentul a cel putin doi suporteri ai FC Barcelona prezenti miercuri seara pe Parc des Princes, care au facut salutul nazist si au imitat maimutele in timpul primei manse a sfertului de finala din Liga Campionilor, cu PSG (3-2). Potrivit L’Equipe, forul continental a deschis o…

Top 10 meciuri cu cele mai multe goluri din Liga Campionilor

11:20, 11.04.2024 - Victoria cu 7:0 a Olympique Marseille impotriva MSK Zilina a fost cea mai mare victorie in deplasare din istoria Ligii Campionilor. Dar departe de a fi meciul cu cele mai multe goluri din aceasta competiție prestigioasa. Iata topul nostru zece. Feyenoord Rotterdam – KR Reykjavik 12:2 (17 septembrie…

Liga Campionilor - FC Barcelona a dat dovada de caracter la Paris, afirma antrenorul Xavi Hernandez

11:05, 11.04.2024 - FC Barcelona "a dat dovada de caracter" in victoria obtinuta in fata formatiei Paris Saint-Germain (scor 3-2), miercuri seara, pe Parc des Princes, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, avertizand insa ca "meciul retur va fi foarte dificil", potrivit Agerpres.

Patru zodii vor fi afectate de karma in perioada urmatoare. Tot raul pe care l-au facut se va intoarce impotriva lor

07:55, 29.03.2024 - Patru zodii vor fi afectate de karma in perioada urmatoare.  Tot raul pe care l-au facut se va intoarce impotriva lorPatru zodii vor trece printr-o perioada mai puțin favorabila. Astrologii susțin ca tot raul pe care l-au facut se va intoarce impotriva lor.Luna aprilie nu vine cu vești bune…

Champions League: Barcelona vs Napoli - Duel de totul sau nimic in Catalonia

10:20, 12.03.2024 - Barcelona - Napoli, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, marti, 12 martie, de la ora 22:00, pe Estadi Olimpic Lluis Companys, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

​Europa League: Milan vs Slavia Praga - Rossonerii, mari favoriti

08:30, 07.03.2024 - Milan - Slavia Praga, meci contand pentru prima mansa a optimilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 7 martie, de la ora 22:00, pe San Siro, si va fi transmis in direct de Pro Arena.


Ce parere ai despre aceasta stire?