Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Skizzo Skillz, tătic pentru a doua oară. Deea este însărcinată. "Am o sarcină grea"

Publicat:

Inca o graviduța in showbiz-ul romanesc. Deea, iubita lui , este insarcinata pentru a doua oara. Vestea ca familia lor se va mari i-a bucurat foarte tare, pentru ca iși mai doreau mult inca un copil.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Alina Ceușan e insarcinata cu al doilea copil. Cum a dat vestea: „Viața noastra se va schimba din nou in luna august”

10:55, 13.04.2024 - Alina Ceușan a anunțat astazi, prin intermediul unui clip video postat pe Instagram, ca e insarcinata cu al doilea copil. A și dezvaluit ca in luna august va naște. In varsta de 31 de ani, prezentatoarea emisiunii „Love Island” de la Pro TV e casatorita din anul 2019 cu Raul Țișa, care e hairtylist,…

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.

Elisa Roman, reporterul Xtra Night Show, este insarcinata in 4 luni. Primele imagini cu burtica de graviduța: „Te-am iubit de la inceput” / FOTO

16:30, 17.02.2024 - Elișa Roman, reporterul Xtra Night Show, este insarcinata in 4 luni. Vestea a fost data chiar de ea, prin intermediul rețelelor sociale, acolo unde a postat o serie de poze cu care și-a bucurat urmaritorii. Iata primele imagini cu burtica de graviduța a tinerei!

Emaa este insarcinata. Cum le-a dat artista vestea fanilor sai: „Gandirea magica nu mai e doar gandire...” / FOTO

11:35, 14.02.2024 - Fericire mare in familia artistei Emaa. Cantareața și-a anunțat fanii ca este insarcinata pentru prima data prin intermediul unei postari pe rețelele de socializare. Ce mesaj emoționant a transmis.

Ana Baniciu, imagine emoționanta cu burtica de gravida! Cat de bine arata artista insarcinata in cinci luni / FOTO

09:21, 02.02.2024 - Ana Baniciu radiaza de fericire de cand a anunțat ca urmeaza sa devina mama. Vestea ca in viața ei și a lui Edy Kovacs va veni un baiețel a fost un real motiv de fericire și entuziasm. Artista se simte perfect și nu pierde nicio ocazie in care sa se afișeze cu burtica de gravida. Iata cat de bine arata…


Ce parere ai despre aceasta stire?