Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Situația dezastruoasă din PNL îi determină pe intelectuali să facă apel către delegații de la Congres. Solicitarea acestora

Publicat:

Profund preocupați de evoluția politica a Romaniei, facem acest apel catre delegații la Congresul Partidului Național Liberal (PNL) din 25.09.2021. Consideram ca viața noastra va fi puternic influențata de votul dumneavoastra la Congres. Afirmam cu toata convingerea ca PNL trebuie sa reprezinte soluția și nu problema societații romanești așa cum, din pacate, s-a manifestat in ultima vreme, susțin mai multe personalitați publice.

Potrivit acestora, PNL trebuie sa continue tradiția sa glorioasa, sa intruchipeze garanția și speranța unui viitor mai bun pentru romani. Acest deziderat se…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania, profund ingrijorața de situația de securitate din Orientul Mijlociu

15:30, 14.04.2024 - Ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, a transmis ca Romania este profund ingrijorata de situația de securitate din Orientul Mijlociu. Ministrul Apararii, Angel Tilvar, a spus ca Romania este solidara cu poporul israelian.

Odobescu, dupa atacul Iranului asupra Israelului: „Suntem profund ingrijorati de situatia de securitate din Orientul Mijlociu”

12:00, 14.04.2024 - Ministrul de Externe, Luminita Odobescu, afirma ca autoritatile romane monitorizeaza situatia din Orientul Mijlociu si se afla in legatura cu ambasadele tarii noastre in regiune. „Suntem profund ingrijorati de situatia de securitate din Orientul Mijlociu”, a adaugat ministrul.

Reacții MAE și MApN: Suntem profund ingrijorați de situația de securitate din Orientul Mijlociu

11:45, 14.04.2024 - Ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, a transmis ca Romania este profund ingrijorata de situația de securitate din Orientul Mijlociu. Ministrul Apararii, Angel Tilvar, a spus ca Romania este solidara cu poporul israelian.

Membrii unei asociații: "Situația cu drepturile de autor in Moldova este dezastruoasa"

16:45, 04.04.2024 - Reprezentanții Asociației Titularilor Drepturilor de Autor din Moldova MORA spun ca in domeniul drepturilor de autor se atesta o situație dezastruoasa. Constantin Padure, director general MORA, a declarat ca asociația a fost creata la sfirșitul anului 2021 ca raspuns la provocarile din domeniul drepturilor…

Igor Dodon, intrevedere cu Evghenia Guțul: „A fost solicitarea dumneaei. Am abordat situația din Gagauzia și presiunile autoritatilor”

20:30, 29.03.2024 - Fostul șef de stat, liderul PSRM Igor Dodon a avut o intrevedere cu bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, la solicitarea dumneaei. In cadrul ședinței s-a discutat despre „situatia din regiune si presiunea exercitata de autoritatile centrale asupra conducerii Gagauziei”, spune Igor Dodon.

Igor Dodon, intrevedere cu Evghenia Guțul: „A fost solicitarea dumneaiei. Am abordat situația din Gagauzia și presiunile autoritatilor”

20:20, 29.03.2024 - Fostul șef de stat, liderul PSRM Igor Dodon a avut o intrevedere cu bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, la solicitarea dumneaiei. In cadrul ședinței s-a discutat despre „situatia din regiune si presiunea exercitata de autoritatile centrale asupra conducerii Gagauziei”, spune Igor Dodon.

Procurorul CPI este „profund ingrijorat” de situația din Rafah

02:40, 13.02.2024 - Procurorul Curții Penale Internaționale(CPI) Karim Khan este „profund ingrijorat de bombardamentele raportate și de potențiala incursiune terestra a forțelor israeliene in Rafah”, a spus acesta, luni, pe platforma de socializare X, scrie Reuters. El a reiterat faptul ca CPI „investigheaza in mod activ…

Solicitarea incredibila facuta de o tanara de 23 de ani carabinierilor: "Pur și simplu nu mai rezist"

14:25, 05.02.2024 - Tanara a fost prinsa cu un kilogram de substanțe narcotice ilegale asupra ei, pe insula Ischia, unde a mers pentru a se distra, potrivit propriilor declarații. Aceasta a fost plasata in arest la domiciliu in așteptarea procesului, la locuința sa din Pozzuoli, relateaza Sky TG24 potrivit Ziare.com.Situația…


Ce parere ai despre aceasta stire?