Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Site-ul forţelor terestre americane a fost atacat de hackerii din Armata Electronică Siriană

Publicat:

Site-ul fortelor terestre americane (US Army) a fost piratat, luni, de , care regrupeaza sustinatori ai regimului sirian, relateaza NBC News, citat de gandul.info.   

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Rusia acuza Ucraina ca a atacat regiunea Belgorod cu bombe ghidate franceze si rachete anti-radar americane

16:36, 18.05.2024 - Rusia a acuzat sambata Kievul ca a atacat cu bombe ghidate franceze Hammer si cu rachete anti-radar americane HARM regiunea rusa Belgorod, de la granita cu Ucraina, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Germania amenința Rusia cu represalii grave, dupa ce hackerii au atacat SPD: Serviciile secrete au fost implicate

10:05, 03.05.2024 - Berlinul a acuzat vineri hackerii rusi sustinuti de Moscova de un atac cibernetic "intolerabil" impotriva membrilor Partidului Social-Democrat din Germania si a avertizat ca acesta nu va ramane fara consecinte, relateaza AFP.

Cristian Matei: astazi marcam curajul, devotamentul și sacrificiul inestimabil al membrilor forțelor terestre

12:30, 23.04.2024 - Astazi, pe 23 aprilie, marcam curajul, devotamentul și sacrificiul inestimabil al membrilor forțelor terestre. ???? Transmit cele mai sincere felicitari tuturor militarilor, veteranilor și familiilor acestora. La mulți ani, Forțelor

Hackerii ruși au atacat companii de cai ferate din Letonia, Lituania, Romania și Estonia

14:51, 05.04.2024 - Rusia incerca sa saboteze caile ferate europene. Grupuri de hackeri pro-ruși au efectuat atacuri cibernetice asupra companiilor de cai ferate din Letonia, Lituania, Romania și Estonia, scrie Financial Times .

Mesaj pentru Moscova? Comandantul forțelor terestre franceze: ne pregatim pentru „cele mai dure” angajamente

16:20, 19.03.2024 - Armata terestra franceza se pregateste de angajamentele „cele mai dure”, a afirmat marti seful Statului Major al infanteriei, Pierre Schill, in timp ce duelurile verbale se intensifica in ultimele luni intre Paris si Moscova, la peste doi ani dupa declansarea invaziei ruse in Ucraina.

Rebelii houthi declara ca au atacat mai multe distrugatoare americane

02:55, 10.03.2024 - Rebelii houthi susțin ca au atacat mai multe distrugatoare americane in Marea Roșie și in Golful Aden cu 37 de drone. Rebelii houthi din Yemen au atacat mai multe distrugatoare americane in Marea Roșie și in Golful Aden cu ajutorul a 37 de drone. Potrivit reprezentantului mișcarii, Yahya Saria, a fost…

CRIMINALITATE CIBERNETICA Hackerii ruși au atacat codul software de la Microsoft

19:25, 09.03.2024 - Criminalii cibernetici din Rusia au accesat sistemul Microsoft de saptamani intregi. Grupul de hackeri a furat, printre altele, e-mailuri de la directori. The post CRIMINALITATE CIBERNETICA Hackerii ruși au atacat codul software de la Microsoft first appeared on Informatia Zilei .

SUA vizeaza o reducere cu 5% a posturilor in cadrul fortelor terestre: „Armata nu le cere soldatilor sa plece”

11:51, 28.02.2024 - Fortele terestre ale SUA vor fi reduse cu circa 5%, insemnand in total 24.000 de posturi, in cadrul unei restructurari care vizeaza sa raspunda atat problemelor de recrutare, cat si amenintarilor in schimbare, relateaza marti dpa si New York Daily News.


Ce parere ai despre aceasta stire?