Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Siria: Liderul FDS susţine "calea politică", însă nu are "nicio încredere" în Moscova şi Damasc

Publicat:

Liderul Fortelor Democrate Siriene (FDS) a estimat ca trebuie urmata "o cale politica" pentru solutionarea problemelor din Siria, in pofida faptului ca el nu are "nicio incredere" in Rusia si regimul sirian, informeaza AFP.

"Nu avem nicio incredere, insa problemele Siriei nu pot fi rezolvate daca nu se trece prin calea politica. Trebuie sa negociem", a declarat comandantul kurd sirian , liderul FDS al carui nume de razboi este "Kobani". "Iar aceasta nu se poate face fara garantii puternice din partea intregii comunitati internationale, inclusiv a Europei", a adaugat el.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin: Parada și paradeala politica la Moscova – victorie, mușchi și amenințari

13:05, 09.05.2024 - Intr-o parada militara grandioasa organizata la Moscova pentru a marca victoria Uniunii Sovietice in cel de-al Doilea Razboi Mondial, Vladimir Putin și-a facut apariția triumfala, combinand bravura militara cu retorica belicoasa și atacurile subtile la adresa Occidentului. Cu o mana ridicand Drapelul…

Razboi in Ucraina, ziua 804. Un soldat american a fost arestat in Rusia. MAE rus: "Nu are legatura cu spionajul sau cu politica"

11:00, 07.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 804. NATO, UE si SUA au calificat drept iresponsabile exercitiile militare pentru folosirea unor arme nucleare tactice anuntate de Moscova, care si-a motivat aceasta decizie in urma declaratiilor unor oficiali occidentali si implic

Rusia susține ca e in confruntare deschisa cu Occidentul și ca iși va crește numarul de rachete

17:51, 06.05.2024 - Rusia va trebui sa-si mareasca arsenalul de rachete pentru a descuraja Occidentul, in contextul in care Moscova este acum in confruntare deschisa cu SUA si aliatii lor, a declarat luni un diplomat rus, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. 

Moscova susține ca are probe privind implicarea Ucrainei in atentat. SUA raspund ca rușii sunt niste ”negutatori de balegar”

11:30, 31.03.2024 - Rusia a anuntat joi ca detine ”proba” care arata ca autorii atentatului soldat cu 143 de morti in apropiere de Moscova intretineau legaturi cu ”nationalisti ucraineni”, acuzatii catalogate de catre Statele Unite drept ”propaganda absurda”, relateaza AFP.

Rușii continua sa dea vina pe ucraineni pentru atacul ISIS din Moscova. Comisia de Investigații susține ca are „dovezi”

17:16, 28.03.2024 - Rusia susține ca are „dovezi” ca barbații inarmați care au ucis peste 140 de persoane intr-un atac asupra unei sali de concerte din Moscova saptamana trecuta au legaturi cu „naționaliștii ucraineni”, scrie SkyNews care citeaza presa de stat din Rusia.

Erou la 15 in Rusia. Cine este Islam, a salvat peste 100 de oameni din calea gloanțelor in mallul din Moscova

16:25, 25.03.2024 - Ziua de 22 martie 2024 va ramane ca una din cele mai negre zile in Rusia. Atentatul de vineri, conform datelor, a facut 115 victime, și multe alte ranite. Da, printre cei care s-au evidențiat in acea zi nefasta, se numara tanarul Islam Khalilov, un adevarat erou la 15 in Rusia, care a salvat peste […]…

VIDEO. Rusia nu va interveni in alegerile din SUA, susține Kremlinul

17:00, 06.03.2024 - Kremlinul a declarat miercuri, 6 martie, ca Rusia nu se va amesteca in alegerile prezidențiale americane din noiembrie și a respins concluziile SUA potrivit carora Moscova a orchestrat campanii pentru a influența atat alegerile prezidențiale americane din 2016, cat și cele din 2020. Președintele Vladimir…

Emmanuel Macron nu exclude trimiterea de trupe occidentale in Ucraina: „Pentru a ne asigura ca Rusia nu poate caștiga acest razboi”

07:50, 27.02.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron, dupa o intalnire cu mai mulți șefi de stat la Palatul Elysee, pe 26 februarie, a anunțat crearea unei coaliții pentru a oferi sprijin de urgența Ucrainei. El a promis armatei ucrainene aprovizionarea cu rachete și bombe cu raza medie și lunga de acțiune și n-a exclus…


Ce parere ai despre aceasta stire?