Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Singurul medicament care reduce mortalitatea Covid-19, folosit de medicii români

Publicat:

Medicii romani folosesc dexametazona in cazul pacientilor aflati in stare critica inca de la inceputul epidemiei. Dexametazona reduce cu o treime riscul mortalitatii in cazul pacientilor conectati la ventilatoare.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Și-a pierdut singurul fiu și da vina pe medicii din raion, ca i l-au „bagat in mormint

22:30, 09.06.2024 - ”Și-a pierdut singurul fiu și da vina pe medicii din raion, ca i l-au „bagat in mormint”. Este istoria unei femei din nordul țarii, care susține, intr-un interviu cu Adrian Prodan, ca baiatul sau de 55 de ani nu a fost transportat cu ambulanța la Balți, pentru investigații, dupa ce a fost diagnosticat…

Efectele adverse in cazul persoanelor sanatoase care iau Ozempic, medicamentul pentru diabet, folosit și pentru slabit

08:40, 30.05.2024 - Efectele adverse in cazul persoanelor sanatoase care iau Ozempic Continue reading Efectele adverse in cazul persoanelor sanatoase care iau Ozempic, medicamentul pentru diabet, folosit și pentru slabit at Tabu.

Avertisment in caz de AVC. Medicii romani medaliați cu aur: „A scazut varsta pacienților, s-a apropiat de 40 ani“

18:05, 28.05.2024 - Care sunt semnele instalarii unui accident vascular cerebral (AVC), in cat timp trebuie sa ajungem la medic și cum putem preveni producerea unui AVC explica unul dintre medicii medaliați, pentru al treilea an la rand, cu aur pentru o procedura care salveaza pacienții de la sechele grave.

A fost finalizat raportul legiștilor in cazul crimei din Botoșani! Ce au gasit medicii pe trupul fetiței de 8 ani, ucisa de unchiul vitreg: ”Exista multe...”

09:05, 28.05.2024 - Medicii legiști au finalizat raportul in cazul crimei din Botoșani, unde o fetița de 8 ani a fost ucisa de unchiul ei vitreg. Ultimele momente din viața Mariei au fost ingrozitoare pentru ea, caci barbatul a suspus-o unor chinuri uriașe. Iata ce s-a gasit pe corpul ei.

In ce condiții pensionarii pot ramane fara pensie. Avertismentul autoritaților

11:46, 28.04.2024 - Pensionarii se confrunta cu riscul de a ramane fara pensie intr-o serie de situații prevazute de noua lege a pensiilor. Este esențial ca aceștia sa fie atenți și sa ințeleaga prevederile legale pentru a-și proteja acest drept vital, conform avertismentului transmis de Casa de Pensii. O preocupare majora…

Alexandru Rafila anunța o „strategie” pentru a limita trimiterea pacienților de la stat la privat. „Medicii din institutiile publice ar trebui sa declare pe proprie raspundere ca nu directioneaza pacienti la privat”.

14:35, 18.04.2024 - Ministrul Sanatații Alexandru Rafila afirma necesitatea unor sancțiuni in cazul medicilor din spitalele de stat care trimit pacienții in privat și anunța elaborarea unei „strategii”, prin care cadrele medicale sa asume „pe proprie raspundere” ca nu direcționeaza pacienții.

Explozie de cazuri de varicela intr-un județ. Ar putea fi declarata epidemie

07:25, 10.04.2024 - Este alerta medicala in Calarași! Județul se confrunta cu numeroase cazuri de varicela. Pacienții infectați au inceput sa apara inca din luna noiembrie a anului trecut. Medicii spun ca in cazul varicelei nu exista un tratament specific, dar trebuie sa ne prezentam la un control. In acest moment nu a…

Singurul cuvant din limba romana care incepe și se termina cu „ș”. Puțini romani il știu, e folosit rar

14:30, 03.04.2024 - Știi care este singurul cuvant din limba romana care incepe și se termina cu ș? Limba romana este o adevarata provocare, mulți straini spunand ca este una dintre cele mai greu de invațat limbi. Invațarea limbii romane este ingreunata de diacritice, dar și de timpurile verbelor care sunt destul de greu…


Ce parere ai despre aceasta stire?