Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Halep nu poate să joace la Cincinnati: Anunțul făcut de americani

Publicat:

Ploaia afecteaza si joi turneul de la Cincinnati, pana la ora transmiterii acestei stiri nedispuntandu-se niciunul dintre meicurile programate.

ar fi trebuit sa joace, nu inainte de ora locala 13.00 (20.00, ora Romaniei), ultima parte a decisivului partidei cu . Inainte, de la ora locala 11.00 (18.00, ora Romaniei), pe terenul central era programat un meci de simplu masculin, intre canadienii si .

Citește și:  s-a dezlanțuit-mesaj fara precedent pentru șeful SRI

Din cauza ploii, programul a fost modificat,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jucatoarele care i-au luat fața Simonei Halep la Roland Garros nu se compara cu ea » Ințelegerea care le-a avantajat

09:45, 15.05.2024 - Simona Halep (32 de ani, 1149 WTA) nu a primit un wild card pentru Roland Garros 2024. In locul ei, Federația Franceza a preferat 6 jucatoare din Franța, una din SUA și una din Australia, care nu au un palmares la fel de impresionant. Alize Cornet, Fiona Ferro, Elsa Jacquemot, Kristina Mladenovic, Chloe…

Roland Garros ramane un vis anul acesta! Simona Halep nu a primit wild card

09:26, 15.05.2024 - Revenita pe teren dupa o pauza de mai bine de un an și jumatatate, Simona Halep spera sa participe la turneul Roland Garros. Din pacate, organizatorii nu au inclus-o pe lista jucatoarelor care primesc wild card. Deși șansele de a primi wild card erau minime, Simona Halep a sperat pana in ultima clipa…

Simona Halep nu a primit wild card pentru Roland Garros – Anunțul organizatorilor

20:45, 14.05.2024 - Revenita pe teren dupa o pauza de mai bine de un an și jumatatate, Simona Halep spera sa participe la turneul Roland Garros, dar organizatorii nu au inclus-o pe lista jucatoarelor care primesc wild card.

Simona Halep e gata sa joace din nou: revine pe teren! A acceptat invitația organizatorilor

14:51, 08.05.2024 - Simona Halep (32 de ani, 1149 WTA) se pregatește sa revina pe zgura. Va participa la turneul WTA 125 Trophee Clarins (13-19 mai), care va avea loc la Paris. Ea a acceptat invitația din partea organizatorilor, fiind anunțata pe site-ul oficial. Sportiva din Constanța va juca din nou pe suprafața ei preferata,…

Cum a scapat, de fapt, de suspendare Simona Halep. Detalii cruciale din cazul de dopaj, secretizate. Amanunte de ultima ora de la TAS

08:10, 09.04.2024 - Ies la iveala detalii uluitoare din procesul de dopaj al Simonei Halep. Anuntul uluitor venit de la TAS.Vezi AICI de ce au fost secretizate mai multe detalii din cazul Simonei Halep...Simona Halep si-a dovedit nevinovatia la TAS si a distrus suspendarea de 4 ani pentru dopaj.  

llie Nastase explica de ce Simona Halep a ales sa nu joace pe zgura din SUA

16:56, 08.04.2024 - ​Simona Halep s-a retras din echipa de Billie Jean King Cup a Romaniei inainte de duelul decisiv cu Ucraina, invocand probleme medicale la umar. Ilie Nastase a vorbit despre revenirea Simonei și a transmis ca sportiva ar putea juca la Roland Garros.

Cine este Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep. Anunțul a fost facut de sportiva: ”Sper sa ne ințelegem”

18:40, 20.03.2024 - Simona Halep a revenit pe terenul de tenis dupa o perioada lunga de absența. Sportiva a facut mai multe schimbari in echipa sa, iar noul sau antrenor este Carlos Martinez. Barbatul in varsta de 49 de ani are o experiența vasta in cariera sa și a colaborat cu mai multe sportive de top.

GSP: Cine e noul antrenor al Simonei Halep. Sportiva a facut anunțul. Acord cu mentorul rusoaicelor: „Il apreciez, sper sa mearga bine"

11:31, 20.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) a luat prima decizie importanta, dupa ce a fost eliminata de la turneul WTA1000 de la Miami de Paula Badosa. Sportiva din Romania are un nou antrenor: spaniolul Carlos Martinez Comet (49).


Ce parere ai despre aceasta stire?