Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Halep, mesaj clar către Darren Cahill. Ce i-a transmis antrenorul, românca i-a dat dreptate

Publicat:

„Am aratat ca vehea Simo”, a spus romanca in interviul de la finalul meciului cu Ajla Tomljanovic de la in care se disculpa pentru ieșirile din timpul luptei. Mesajul sau pentru antrenorul și echipa. , mesaj catre dupa meciul cu noastra i-a cerut scuze lui […] The post , mesaj clar catre . Ce i-a transmis antrenorul, romanca i-a dat dreptate appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona Halep și mesajul transmis romanilor dupa primul meci de la revenire

18:20, 20.03.2024 - Simona Halep a revenit oficial pe teren in meciul pierdut in fața Paulei Badosa in primul tur la WTA Miami, iar fosta lidera mondiala a ținut sa transmita un mesaj romanilor care au susținut-o.

Simona Halep a plecat la Miami - Mesajul transmis inainte de revenirea pe teren

08:41, 11.03.2024 - Dupa o pauza de un an și jumatate, Simona Halep va reveni pe terenurile de tenis, fosta lidera mondiala plecand luni dimineața spre Miami. Sportiva nu a mai jucat un meci oficial din august 2022, iar acum iși va face debutul la turneul de categorie WTA 1000 din Florida (17-31 martie).

Americanii comenteaza cazul Halep. „Mouratoglou a pierdut”!

07:10, 06.03.2024 - Jurnalistii americani de la Tennis World USA   au indicat un perdant dupa ce TAS i-a redus suspendarea Simonei Halep de la patru ani la noua luni. „S-a facut dreptate? Simona Halep caștiga, Mouratoglou este marele perdant al problemei”, au titrat jurnaliștii americani. „S-a facut dreptate? Da. Simona…

Mesajul transmis de Simona Halep, dupa reducerea suspendarii: „Aștept cu nerabare sa ma intorc in circuit”

00:01, 06.03.2024 - Simona Halep a primit marți vestea mult așteptata, Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a redus suspendarea de la patru ani la doar noua luni, iar fosta lidera mondiala este gata sa revina pe teren.

S-a terminat coșmarul pentru Simona Halep! TAS a facut dreptate! Romanca poate juca din nou tenis

18:05, 05.03.2024 - Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a admis apelul depus de Simona Halep impotriva decizie dictate de Agentia Internationala pentru Integritatea Tenisului (ITIA) și i-a redus suspendarea fostului numar unu mondial de la patru ani la doar noua luni. Cu alte cuvinte, Simona poate reveni…

Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep, la finalul audierilor de la TAS

09:20, 10.02.2024 - Darren Cahill (58 de ani), fostul antrenor al Simonei Halep (32 de ani) a transmis primul mesaj dupa finalul audierilor de la TAS, acolo unde sportiva a fost prezenta in ultimele trei zile pentru a se apara in legatura cu scandalul de dopaj. Darren Cahill i-a fost timp de șase ani antrenor Simonei Halep…

Avocatul Simonei Halep, primele cuvinte dupa ce sportiva a fost audiata timp de trei zile la TAS

19:10, 09.02.2024 - ​Simona Halep și-a incercat zilele acestea singura șansa de a-și demonstra nevinovația scandalul de dopaj cu Roxadustat de la US Open 2022. Romanca spera la un verdict favorabil, care sa nu ii incheie forțat cariera in tenis.


Ce parere ai despre aceasta stire?