Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Si-a omorat tatal in bataie, iar apoi a incerct sa ascunda crima. Ce le-a spus politistilor

Publicat:

Un tânar din orasul argesean Topoloveni a fost retinut dupa ce si-ar fi omorât tatal în bataie, iar apoi a încercat sa ascunda crima, spunând ca l-a gasit mort, scrie Mediafax. 
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima din Crangași. Tinerii care au omorat in bataie un barbat, arestați preventiv

18:10, 15.05.2024 - Cei doi tineri, de 16 și 20 de ani, care au batut cu bestialitate un barbat de 46 de ani, langa Parcul Crangasi, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, miercuri, 15 mai, prin decizia Tribunalului Bucuresti.Potrivit procurorilor de la Parchetul Tribunalului București, agresiunile au inceput marți…

Tinerii care au omorat in bataie un barbat langa parcul Crangași din București au fost arestați preventiv

17:56, 15.05.2024 - Cei doi tineri care batut crunt un barbat de 46 ani, intr-o intersectie din apropierea parcului Crangasi din București, au fost arestați, informeaza News.ro. Victima a murit in urma atacului. Tinerii de 16, respectiv 20 de ani, s-au predat ulterior la sectia 20 de Politie din Capitala.

Crima oribila in Capitala, comisa de un baiat in varsta de 16 ani si amicul sau. Au omorat un om in bataie, in Crangași: "I-au dat cu bata"

12:41, 15.05.2024 - O crima oribila s-a petrecut noaptea trecuta langa un parc din Sectorul 6 al Capitalei. Un barbat in varsta de 47 de ani a murit dupa ce a fost batut de doi indivizi, in varsta de 16 și 20 de ani. 

Crima infioratoare in Capitala! Barbat omorat in bataie in Crangași. De la ce ar fi pornit conflictul

09:00, 15.05.2024 - Un caz infiorator a zguduit liniștea unui cartier din Capitala și a pus in alerta oamenii legii. Un barbat de 46 de ani a sfarșit in condiții crunte, dupa ce a fost atacat, marți seara, și lovit fara mila. Cei doi suspecți, unul dintre ei minor, au reușit sa fuga, iar polițiștii i-au cautat aproape…

Crima infioratoare in Saptamana Mare. O mama din Bihor și-a injunghiat fiul, apoi a sunat la 112. Este incredibil ce le-a spus polițiștilor!

13:40, 01.05.2024 - O mama din Bihor și-a ucis cu sange rece fiul, in Saptamana Mare. Baiatul s-a stins din viața ieri, dupa ce și-a injunghiat baiatul, iar mai apoi a sunat singura la 112. Este incredibil ce le-a spus polițiștilor și cum a incercat sa scape de inchisoare. Oamenii legii și-au dat seama ca minte.

Trei adolescenti din China si-au omorat un coleg in bataie, apoi i-au ascuns cadavrul intr-o sera

14:20, 09.04.2024 - Trei adolescenti din China risca pedeapsa cu moartea pentru ca au omorat in bataie un coleg de clasa, de 13 ani. Crima a avut loc luna trecuta in orasul Hebei. Camerele de supraveghere din zona l-au surprins pe baiat cu scuterul sau, inconjurat de colegii care vor deveni ucigașii lui. Dupa doar o ora…

Frații interlopi acuzați de crima de la petrecerea vedetelor din Padina, cerere uluitoare pentru procuror

13:05, 25.02.2024 - Frații Marin, fii vrajitoarei Sidonia, au cerut ca procurorul sa verifice cu atenție imaginile surprinse in seara atacului . Cei trei frați, deși acuzați de omor in cazul barbatului de 46 de ani, susțin ca ei au fost inițial atacați de victima.Frații Marin au fost arestați preventiv și sunt cercetați…


Ce parere ai despre aceasta stire?