Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Și-a găsit bicicleta, care i-a fost furată în Piața Centrală din Bălți. Suspectul, reținut

Publicat:

La 15 mai un echipaj de carabinieri activand la menținerea ordinii publice in adiacentul Pieții Centrale din Balți, au fost inștiințați de un barbat ca și-a recunoscut bicicleta sa care la data de 10.09.2021 i-a fost sustrasa de la domiciliu. Militarii au reținut persoana suspecta.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Om al strazii, prins cu o bicicleta scumpa, probabil furata, in Piața Libertații din Timișoara

10:20, 29.04.2024 - Polițiștii locali au prins duminica dupa-masa un om al strazii, in Piața Libertații din Timișoara. Acesta avea asupra lui o bicicleta relativ scumpa, posibil sustrasa, despre a carei proveniența nu a putut oferi prea multe detalii.

Caz ȘOCANT in Alba: Barbat din Sancel, OMORAT in bataie. Suspectul, un tanar de 29 de ani, REȚINUT de polițiști

11:11, 10.04.2024 - Caz ȘOCANT in Alba: Barbat din Sancel, OMORAT in bataie. Suspectul, un tanar de 29 de ani, REȚINUT de polițiști Caz ȘOCANT in Alba: Barbat din Sancel, OMORAT in bataie. Suspectul, un tanar de 29 de ani, REȚINUT de polițiști Un barbat din Sancel, de 53 de ani, ar fi fost omorat in bataie de un tanar…

A fost prins hoțul din Halmagiu: a schimbat bicicleta furata cu niște gaini

21:30, 02.04.2024 - Nu a fost pacaleala: ieri, la Halmagiu, un barbat de 60 de ani a furat intr-un timp scurt dintr-o farmacie, dintr-un magazin alimentar și dintr-o curte. O parte din lucrurile furate le-a schimbat pe niște gaini. Ieri, un barbat de 60 de ani a spart cu o piatra geamul unui magazin alimentar din Halmagiu.…

(foto) Tragedie la Balți: Un barbat a fost lovit mortal de un troleibuz langa o trecere de pietoni. Șoferul, reținut

16:00, 03.03.2024 - Tragedie la Balți. Un barbat de 39 de ani a fost lovit mortal de un troleibuz chiar langa o trecere de pietoni din centrul orașului. Nenorocirea s-a intamplat astazi, la ora 11.00, conform nordnews.md .


Ce parere ai despre aceasta stire?