Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şi-a bătut soţia până a lăsat-o lată. Judecătorilor le-a spus că nici nu a atins-o

Publicat:

Un iesean si-a batut sotia pana a bagat-o in spital. Nonsalant, in fata instantei a spus ca nici nu a atins-o. Certificatul medico-legal depus la dosar indica insa cu totul altceva. De-a lungul timpului, femeia fusese efectiv transformata in sac de box de catre sotul ei. In iulie anul trecut, femeia sesizase la 112 faptul ca, aflat in stare de ebrietate, sotul o lovise cu palmele peste fata si corp.  Constatarile politistilor din Cotnari, ajunsi la fata locului, au fost insa inutile, pentru ca femeia a mentionat ulterior ca nu vrea sa depuna plangere. , femeia a fost agresata din nou,…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata a candidat in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț, doar pentru ca sunt unica”

15:10, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Judecatorii din toata țara, intruniți la Adunarea Generala

10:50, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live) Judecatorii din toata țara, intruniți la Adunarea Generala

10:10, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

Judecatorii, asteptați la Adunarea Generala: Cand va avea loc evenimentul

21:40, 26.02.2024 - Magistrații din toata țara sunt așteptați la Adunarea Generala a Judecatorilor. Evenimentul va avea loc pe 1 martie curent, incepand cu ora 10.00 și se va desfașura in incinta Palatului Republicii, anunța Consiliul Superior al Magistraturii.

Barbat trimis in judecata dupa ce si-a batut sotia si i-a dat foc

15:20, 15.02.2024 - Un barbat care si-a batut sotia cu un sucitor si apoi i-a dat foc a fost trimis in judecata. Femeia a suferit arsuri pe 60% din suprafata corporala si a murit a doua zi, informeaza News.ro. Parchetul de pe langa Tribunalul Timis anunta, joi, trimiterea in judecata a unui barbat pentru omor calificat.…

Urmarire ca-n filme! Un barbat care și-a batut soția a incercat sa fuga de polițiști cu mașina/ A fost oprit forțat un dispozitiv "Spike"

13:35, 14.02.2024 - Un barbat care și-a agresat soția a incercat sa fuga de politistii chemati la interventie. El a fost urmarit cativa kilometri, iar masina sa a fost oprita cu ajutorul dispozitivului "Spike".

SCANDAL intr-o familie din Alba: Un barbat care și-a batut soția s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție provizoriu

12:55, 04.02.2024 - SCANDAL intr-o familie din Alba: Un barbat care și-a batut soția s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție provizoriu SCANDAL intr-o familie din Alba: Un barbat care și-a batut soția s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție provizoriu Un barbat din Petrești s-a ales cu dosar penal și ordin…


Ce parere ai despre aceasta stire?