Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sharon Jones a murit la 60 de ani

Publicat:

, o cântareata care a avut o contributie majora la revenirea în actualitate a stilului soul, prin intermediul grupului ei, Dap-Kings, a murit la vârsta de 60 de ani, informeaza antena3.ro.

a murit vineri într-un spital din . Decesul acesteia a fost anuntat de impresarul ei. Ea fusese diagnosticata cu cancer la pancreas înca din anul 2013 si de atunci a suferit mai multe interventii chirurgicale.

Împreuna cu trupa sa, Dap-Kings, cântareața de muzica soul lucra la un nou album, care a fost amânat…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu imens in muzica internaționala: A murit unul dintre parinții fondatori ai rock and roll-ului

14:40, 02.05.2024 - Chitaristul american Duane Eddy, considerat de mulți drept unul dintre parinții fondatori ai rock and roll-ului, a murit la varsta de 86 de ani.Decesul sau a survenit pe 30 aprilie in Franklin, Tennessee, a declarat soția sa, Deed. Cauza a fost cancerul.

Barbatul care și-a dat foc in fața tribunalului unde are loc procesul lui Trump a murit

09:55, 20.04.2024 - Barbatul care și-a dat foc in fața tribunalului din New York unde este judecat fostul președinte american Donald Trump a murit, anunța NBC News, potrivit mediafax.Maxwell Azzarello a fost declarat decedat in spital. Nu a fost precizata ora decesului.

A murit cantareața transgender Naomi. Vestea tragica venita in miez de noapte

08:20, 20.04.2024 - Cantareața transgender Naomi a murit la varsta de 47 de ani. Ea se afla internata intr-un spital din Germania. Vestea trista a fost data de de o persoana apropiata acesteia. A murit cantareața transgender Naomi Viner seara, 19 aprilie 2024, Naomi s-a stins din viața! Solista transgender care a participat…

Inca o vedeta K-pop a murit subit la doar 30 de ani. Raportul autopsiei a fost publicat

18:01, 16.04.2024 - Cantareața K-pop Park Bo-ram a decedat pe 11 aprilie. Nu a fost descoperit niciun semn de crima sau sinucidere, conform unui raport de autopsie facut public luni de catre agenția sa, Xanadu Entertainment.

DECESUL UNEI SPORTIV A murit O.J. Simpson, star al fotbalului american

09:35, 12.04.2024 - Fostul star al NFL, O.J. Simpson, care a fost achitat in anii '90 pentru uciderea fostei sale soții și a prietenului ei, intr-un proces care a captivat națiunea și a provocat controverse, a incetat din viața la varsta de 76 de ani ... The post DECESUL UNEI SPORTIV A murit O.J. Simpson, star al fotbalului…

Ce a postat Silvia Chifiriuc pe Facebook in ziua in care a murit Mioara Roman: „Așa vine binele și fuge raul”

17:00, 23.02.2024 - In ziua in care Mioara Roman a murit, Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj despre iubire. Cantareața de muzica ușoara face referire la Dragobete, sarbatoarea iubirii la romani.

ULTIMA ORA! A murit Catalin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea

09:50, 17.02.2024 - Președintele Consiliului Județean Vrancea, Catalin Toma, a incetat din viața in aceasta dimineața. Decesul a survenit la unul din spitalele bucureștene unde se afla internat de cateva zile. Anterior, Catalin Toma fusese la Paris unde a participat la Reuniunea Congresului Puterilor Locale Și Regionale…


Ce parere ai despre aceasta stire?