Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Shakira, dusă de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu frumoasa cântreață

Publicat:

Shakira a fost dusa de urgența la spital, dupa ce a facut hemoragie la nivelul corzilor vocale.

Medicii i-au prescris un tratament, iar vedeta s-a întors acasa. Acum, însa, aceasta a trebuit sa mearga la un control, iar i-a sarit în ajutor și i-a fost șofer.

Shakira și au fost surprinși în bolidul de lux al sportivului, informeaza Spynews, dupa ce cântareața a avut o hemoragie la nivelul corzilor vocale și a fost dusa de urgența la spital, Gerard a stat cu sufletul la gura pentru a afla starea de sanatate a acesteia.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum va arata cel mai mare spital regional de urgența din Romania ultimelor trei decenii FOTO

18:31, 25.04.2024 - Este vorba despre cea mai mare unitate medicala din Moldova și costa putin peste 700.000.000 de euro. Numarul estimat de angajati ai viitoarei unitati medicale se ridica la 3.000. Lucrarile ar urma sa fie incheiate la inceputul anului 2027.

Gabriela Cristea, de urgența la spital cu fiica cea mare, Victoria. Ce s-a intamplat cu micuța: „Sunt destul de multe cazuri” / VIDEO

09:50, 01.04.2024 - Weekend-ul acesta nu a fost unul tocmai pe placul Gabrielei Cristea, iar asta pentru ca celebra prezentatoare TV de la Antena Stars a ajuns de urgența la spital cu fiica cea mare, Victoria. Iata ce s-a intamplat cu micuța, dar și cum se simte acum!

Gabriela Cristea a ajuns de urgența la spital cu Victoria, fiica ei. Ce s-a intamplat și ce a povestit in mediul online

17:55, 31.03.2024 - Gabriela Cristea a avut o zi de sambata neașteptata, fiind nevoita sa faca fața unei situații delicate. Ea a povestit ca fiica ei, Victoria, a avut parte de momente dificile, manifestand episoade de voma, motiv pentru care au decis sa se prezinte imediat la spital pentru un consult medical.

ISU Ialomita:Masuri dispuse la nivelul judetului, cu prilejul Sarbatorilor Pascale Catolice

12:30, 29.03.2024 - Nr.6 din 29 martie 2024 COMUNICAT DE PRESAMasuri dispuse la nivelul judetului, cu prilejul Sarbatorilor Pascale Catolice In acest sfarsit de saptamana, credinciosii catolici vor sarbatori Pastele Catolic, prilej cu care, salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ,,Barbu Catargiu"…

Presedintele CJ s-a intalnit cu protestatarii de la SJU, care pichetau sediul Palatului Administrativ

15:00, 08.03.2024 - Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Harghita, Borboly Csaba, s-a intalnit, vineri, cu mai multi angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) din Miercurea-Ciuc, care pichetau sediul institutiei pe care o conduce, reclamand faptul ca sporurile sunt acordate gresit la nivelul sectiilor, potrivit…

O femeie s-a prezentat la spital din cauza unei situații delicate. Medicii au chemat pompierii in ajutor

19:31, 29.02.2024 - O femeie din Munchen (Germania) s-a prezentat la urgențe din cauza unei situații delicate. Medicii s-au vazut depașiți de situație și au chemat pompierii sa le dea o mana de ajutor.  Nu a putut sa se ajute singura, iar camera de urgența nu a putut nici ei sa o asiste: Doar pompierii au reușit…

Cum ne ținem copiii departe de energizante. Medic toxicolog: Sunt tineri care ajung la spital dupa doua, trei doze

10:05, 22.02.2024 - Comercianții care vand bauturi energizante minorilor risca amenzi de pana la 30.000 de lei și inchiderea magazinului, potrivit unei noi legii adoptata zilele trecute de Parlament. Medicii atrag insa atenția ca aceasta lege nu este suficienta.


Ce parere ai despre aceasta stire?