Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sfaturile psihologului Laura Maria Cojocaru. 7 lecții de … “pareontologie”

Publicat:

Nu doar elevii primesc zilnic teme pentru acasa și sunt mustrați de profesori in fața clasei pentru ca nu și-au indeplinit sarcinile, ci și parinții prin ale caror odrasle se reflecta munca și atenția pe care o ofera acestora. Un viitor tatic sau o viitoare mamica iși incepe studiile de parinte cu cel puțin un an inainte de venirea primului copil pe lume, iar examenul de parinte și-l da la maturitatea acestuia. In opinia psihologului , cuvintele sunt cele mai puternice arme daca vrei sa ranești un copil, acesta are nevoie de dragoste, sa fie ascultat, sa simta ca este iubit…

Citeste articolul mai departe pe universulargesean.ro…  

Sursa articol: universulargesean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce alocații vor primi copiii de pana la doi ani. Sumele sunt duble fața de restul alocațiilor

10:00, 29.04.2024 - Incepand cu anul 2024, parinții din Romania vor beneficia de o creștere semnificativa a alocațiilor de stat pentru copii, conform unei hotarari adoptate anterior de autoritațile romane. Aceasta ajustare vine ca un raspuns direct la inflația crescuta din anii precedenți și are ca scop principal susținerea…

Sfatul psihologului. Cum apar asteptarile nerealiste

15:10, 17.04.2024 - Psihologul Jean Piaget a observat copiii mici cum au dificultați in a face distincția intre lumile subiective din mintea lor și lumea exterioara, obiectiva. Potrivit lui Piaget, copiii cred uneori ca gandurile lor pot provoca in mod direct anumite lucruri. Piaget a numit acest lucru gandire magica și…

Situație de Criza in Falimentul Euroins: Pagubiții Cer 4 Miliarde Lei, CITR Recupereaza Doar 5,7 Milioane Lei din Vanzarea de Bunuri

06:10, 06.04.2024 - Aproape 1200 de pagubiți și creditori se confrunta cu recuperarea sumei de 842 milioane de lei de la Euroins, fostul lider in asigurarile auto, care a intrat in faliment vara trecuta. Restul cererilor depuse in instanța depașesc 3,1 miliarde de lei, potrivit oficialilor CITR, lichidatorul judiciar al…

Cand se seamana patrunjelul și la ce distanța trebuie sa fie de restul plantelor din gradina. Sfaturile bunicilor ca sa creasca la infinit

14:00, 22.03.2024 - Patrunjelul nu lipsește niciodata din camara gospodinelor. Cultivat atat pentru frunzele sale aromate, cat și pentru radacina sa bogata in nutrienți, este folosit intr-o gama larga de rețete. Cel mai bun patrunjel este cel cultivat de noi, in propria gradina. Tot ce trebuie sa știi despre cultivarea…

Misiune dificila pentru parinții zilelor noastre: Cum sa motivezi copilul sa faca mișcare?

23:15, 21.03.2024 - Daca interacționezi cu copiii mici sau, pur și simplu, daca stai sa-i urmarești, cu siguranța vei spune ca sunt cele mai energice ființe din lume, ca au baterii inepuizabile și chef de cațarat, de jucat cu mingea, de dat pe tobogane și alergat, numai sa nu stea locului o clipa. Lucrurile se mai liniștesc…

Anunțul facut de Catalin Moroșanu dupa 12 ani de casnicie cu Georgiana. „Suntem caractere diferite. Am avut și momente dificile”

16:11, 29.02.2024 - Catalin Moroșanu, in varsta de 39 de ani, și Georgiana sunt casatoriți de 12 ani, dar se cunosc de 20 de ani. Au impreuna doi copii și o casnicie solida, chiar daca a fost pusa la incercare de multe ori. Luptatorul a povestit de multe ori, cum de-alungul anilor, soția i-a fost alaturi și l-a susținut…

De ce șnurul marțișorului este colorat in alb și roșu? Povestea uimitoare a celui mai indragit simbol al primaverii

08:25, 29.02.2024 - Prima a zi a lunii martie aduce cu sine o serie intreaga de obiceiuri și tradiții de Marțișor, o sarbatoare inchinata innoirii timpului in pragul primaverii. Micul simbol al primaverii, legat cu fir impletit roșu și alb, purtat in piept sau la mana de catre fete și femei, este menit sa faca trecerea…

Ce sunt polipii, cum ii tratam și cand pot fi periculoși. Medic: „Nu va tratați copiii dupa sfaturile din internet”

09:35, 24.02.2024 - Polipii se numesc in realitate vegetații adenoide și sunt formațiuni din țesut limfatic (de aparare) situat in spatele nasului. Acest țesut se inflameaza ori de cate ori copilul racește, fiind, la fel ca amigdalele, o prima poarta de aparare impotriva microbilor


Ce parere ai despre aceasta stire?