Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sfârşit crunt pentru Cristina: "A înjunghiat-o de 12 ori şi..." Călăul şi-a recunoscut crima pe Facebook

Publicat:

O poveste de dragoste s-a încheiat înfiorator, în Olt. Cristina a fost macelarita de cel pe care îl visa sot. S-au certat, iar logodnicul ei a atacat-o salbatic. Dupa ce i-a luat viata, a abandonat-o într-o padure si s-a refugiat într-un hotel de unde s-a autodenuntat pe Facebook.

"Du-te de aici si lasa-mi copilul în pace. "Nu, ca o iubesc mult de tot, o iubesc mult de tot, daca e ma duc si murim amândoi!", a spus , mama Cristinei, potrivit Antena 1.

Povestea frumoasa de dragoste s-a transformat rapid…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Arest preventiv pentru turcul acuzat de uciderea femeii tranșate / Barbatul și-ar fi recunoscut crima - surse

22:10, 12.04.2024 - Cetateanul turc cercetat in cazul femeii al carei cadavru a fost gasit pe camp, la iesirea de pe A1, pe raza localitatii dambovitene Olteni, a fost arestat preventiv. Potrivit surselor Antena 3 CNN, afaceristul turc a recunoscut comiterea faptei.

Afaceristul turc acuzat de uciderea femeii tranșate și-a recunoscut crima

21:20, 12.04.2024 - Procurorii au inceput urmarirea penala pe numele afaceristului turc acuzat de uciderea femeii gasite tranșata in apropiere de autostrada Bucuresti-Pitesti, potrivit Antena 3 CNN. Barbatul este acuzat de omor și profanare de morminte.

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Mircea Badea, atac dur la adresa lui Dan Negru: „Nu e cult, in opinia mea, deloc”. L-a ironizat in direct la TV

09:35, 13.03.2024 - Mircea Badea a facut o serie de declarații acide la adresa lui Dan Negru, fostul sau coleg de la Antena. Prezentatorul l-a ironizat pe acesta in direct, la TV, dupa ce Dan Negru a postat mai multe filmulețe informative pe rețelele de socializare.Dan Negru obișnuiește sa faca scurte filmari din locurile…

Crima neașteptata in Mehedinti! Un baiat de 19 ani si-a injunghiat rivalul in dragoste, de 21 de ani / FOTO

17:15, 12.03.2024 - O crima neașteptata a avut loc, de curand, in Mehedinți! Din dragoste, un tanar in varsta de 19 ani și-a injunghiat cu sange rece rivalul, un barbat in varsta de 21 de ani. Motivul: amandoi amandoi iubeau aceeasi fata.

Crima din Padina. Ultimele clipe de viața ale barbatului macelarit de interlopi. Scene șocante

07:25, 28.02.2024 - Sunt scenele șocante filmate imediat dupa ce Sorin Anghel a fost injunghiat cu un cuțit de fiul cel mare al vrajitoarei Sidonia si al liderului clanului Fabian, Laurentiu Marin zis Solomon. Filmarea surprinde ultimele momente din viața barbatului de 41 de ani care, ranit grav, agonizeaza in spatele…

Xtra Night Show. Alin Oprea și Medana, declarații de dragoste, in direct! Cei doi urmeaza sa implineasca cinci ani de relație: „Iubirea nu are sfarșit” / VIDEO

22:10, 23.02.2024 - Alin Oprea și mediana traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Știm ca barbatul a intalnit-o pe Medana dupa desparțirea de Larisa, mama copiilor lui. Relația lor a decurs mai bine decat s-ar fi așteptat, iar anul acesta cei doi urmeaza sa implineasca cinci ani de relație. Iata ce juraminte și-au facut…


Ce parere ai despre aceasta stire?