Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SEXY MAMA! Aşa arată Giulia Anghelescu însărcinată în 8 luni! Ce surpriză a avut când a mers la ecografie?

Publicat:

si a sotului ei, , se va mari în scurt timp. Cântareata este însarcinata în luna a opta si abia asteapta sa-si strânga bebelusul în brate si sa îl prezinte surioarei lui mai mare, Antonia.

Vestea ca vor deveni parinti pentru a doua oara a fost o surpriza uriasa pentru Giulia si .

"(...) S-a întâmplat într-o perioada în care nu ne mai concentram pe lucrul acesta, însa, înca o data am înteles ca un copil vine…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Giulia Anghelescu il sarbatorește pe fiul sau, Mika! Ce petrecere aniversara i-a organizat artista micuțului: „Te iubesc infinit” / FOTO

21:10, 18.04.2024 - Este sarbatoare mare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu. Cel doi il sarbatoresc pe fiul lor, Eduard Mikael și i-au organizat o petrecere pe cinste, la un loc de joaca din Capitala. Pe rețelele de socializare, cantareața i-a facut și o urare speciala baiețelului.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu dau din casa! Este „Papu” un soț gelos? „Daca vine cineva la ea” VIDEO EXCLUSIV

15:56, 10.04.2024 - Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mulți ani, iar impreuna au doi copii minunați, pe Antonia Sabina și pe Mikael Eduard. Foștii concurenți de la America Express s-au cunoscut in tinerețe și nu…

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Nunta surpriza in showbiz! Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au casatorit civil. Primele imagini ca soț și soție

16:50, 06.04.2024 - Vestea momentului in showbiz! Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au casatorit civil sambata, 6 aprilie 2024. Mirii au publicat primele imagini de la fericitul eveniment pe rețelele sociale, iar mesajele de felicitare au curs din partea fanilor. „Lumee, lumeeee, we did it!! Astia suntem noi, in cea mai…

Nunta secreta in showbizul romanesc. Nimeni nu a știut pana acum, deși s-au casatorit acum doi ani

21:36, 19.03.2024 - Surpriza mare in showbizul romanesc. Una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țara s-a casatorit in secret și doar cei mai apropiați le-au fost alaturi. Și-au unit destinele in urma cu doi ani, dar a facut vestea oficiala abia acum. S-au casatorit in secret Vestea momentului in showbiz-ul…

Antonia, imagine rara alaturi de mama ei! Ce a postat celebra cantareața cu ocazia zilei de 8 Martie / FOTO

18:21, 08.03.2024 - Antonia a postat o imagine emoționanta alaturi de mama ei! Ce a postat celebra cantareața pe o rețea de socializare. Mesajul pe care l-a transmis cunoscuta artista pentru femeia care i-a dat viața cu ocazia zilei de 8 Martie.

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.

Emaa este insarcinata. Cum le-a dat artista vestea fanilor sai: „Gandirea magica nu mai e doar gandire...” / FOTO

11:35, 14.02.2024 - Fericire mare in familia artistei Emaa. Cantareața și-a anunțat fanii ca este insarcinata pentru prima data prin intermediul unei postari pe rețelele de socializare. Ce mesaj emoționant a transmis.


Ce parere ai despre aceasta stire?