Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sevilla-CFR Cluj - Care sunt echipele de start

Publicat:

mizeaza pe aceeasi echipa de start in returul cu Sevilla. CFR Cluj va folosi un sistem 4-2-3-1, fara modificari in componenta fata de prima mansa. - CFR Cluj este programat joi, la ora 22.00, potrivit mediafax.

De partea cealalta, Sevilla a operat doua modificari fata de partida tur. , accidentat, a fost inlocuit de , iar in locul fundasului stanga Escudero va evolua Reguilon.

Echipele de start pentru meciul Sevilla-CFR Cluj sunt:

Sevilla: Bounou - Navas, , Kounde, Reguilon - Jordan, Gudelj, Fernando

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog SuperLiga: Universitatea Craiova vs CFR Cluj – Duel pentru cupele europene / Echipele de start

21:00, 25.04.2024 - Universitatea Craiova și CFR Cluj se intalnesc joi in Banie, in etapa cu numarul șase din play-off-ul SuperLigii, intr-un meci cu miza pentru pentru locurile doi și trei, care asigura calificarea in cupele europene. Partida este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Farul Constanța vs CFR Cluj – Duel pentru cupele europene / Echipele de start

20:05, 19.04.2024 - Farul Constanța și CFR Cluj se intalnesc vineri la Ovidiu intr-o partida in care ambele formații au nevoie de victorie pentru a spera la calificarea in cupele europene. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog CFR Cluj - FCSB, in etapa a patra a play-off-ului SuperLigii Romaniei / Avem echipele de start

20:30, 14.04.2024 - CFR Cluj - FCSB este capul de afiș al etapei cu numarul 4 din play-off-ul SuperLigii Romaniei. In cazul unui succes, FCSB face un pas uriaș catre titlul de campioana. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

Dan Petrescu, anunț despre revenirea imediata la CFR Cluj: „Nu am mai urmarit niciun meci, ca nu am avut unde”

09:40, 14.04.2024 - Dan Petrescu s-a intors in țara dupa experiența sa din Coreea de Sud cu Jeonbuk Motors și a vorbit despre interesul venit din partea echipei CFR Cluj, alaturi de care a caștigat patru titluri de campioana.Deși s-a zvonit ca ar avea o implicare și acum la CFR Cluj și a recunoscut ca a fost sunat de patronul…

Petev era de departe cel mai bine platit antrenor din Superliga! Bulgarul s-a umplut de bani la Universitatea Craiova

14:50, 10.04.2024 - Demis de la Universitatea Craiova, Ivaylo Petev era cel mai bine platit antrenor din Superliga, surse oficiale de la Universitatea Craiova afirmand pentru Gazeta Sporturilor ca bulgarul era remunerat cu cate 33.000 de euro/luna! Prin comparație, Dan Petrescu urmeaza sa semneze la CFR Cluj pe un salariu…

LiveBlog Rapid București - CFR Cluj, in etapa 3 din play-off-ul SuperLiga / Avem echipele de start

20:00, 06.04.2024 - ​Rapid București și CFR Cluj se intalnesc intr-un duel de foc din etapa cu numarul 3 a play-off-ului SuperLiga. Ambele formații au nevoie de victorie pentru a ramane in lupta la titlu. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs Sepsi Sfantu Gheorghe (Ora 21:00) – Roș-albaștrii au șansa distanțarii / Echipele de start

20:40, 17.03.2024 - Dupa ce Rapid și CFR Cluj s-au incurcat in prima etapa din play-off-ul SuperLigii, FCSB are șansa sa se distanțeze la șapte puncte de locul secund in partida cu Sepsi Sfantu Gheorghe. Meciul este LiveBlog pe HotNews.ro.

Atletico Madrid - Rayo Vallecano » Horațiu Moldovan e rezerva, Andrei Rațiu e titular. Echipele de start + Cele mai bune cote

21:35, 31.01.2024 - Atletico Madrid joaca impotriva lui Rayo Vallecano in etapa a 20-a din La Liga. Meciul incepe la ora 22:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro și in direct pe OrangeSport și DigiSport. Portarul Horațiu Molodvan (26 de ani) e rezerva la gazde, dar fundașul Andrei Rațiu (25 de ani) e titular la oaspeți. ...


Ce parere ai despre aceasta stire?