Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Seulul anunță: Coreea de Nord lansează un 'satelit militar de spionaj'

Publicat:

Coreea de Nord a lansat ceea ce prezinta drept un satelit militar de spionaj catre Sud, anunta marti armata sud-coreeana, dupa ce Phenianul a avertizat Japonia cu privire la lansare iminenta, sfidand avertismente ale Seulului si rezolutii ONU care-i interzic sa sa foloseasca tehnologia rachetelor balistice, relateaza AFP.

”Coreea de Nord a lansat ceea ce pretinde ca este un satelit militar de supraveghere catre Sud”, au anuntat sefii sud-coreean, potrivit news.ro.

Japonia a anuntat, la randul sau lansarea unei rachete cu raza lunga de actiune de catre Coreea de Nord,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șoigu da asigurari: 'Moscova nu are interesul militar sau geopolitic de a ataca state NATO' / Ministrul rus lanseaza un avertisment cu degetul spre Ucraina

08:05, 27.04.2024 - Trupele NATO au creat amenintari suplimentare pentru Rusia prin apropierea lor de frontierele ruse, dar Moscova nu are interesul militar sau geopolitic de a ataca state NATO, a declarat vineri intr-un discurs ministrul apararii rus, Serghei Soigu, citat de agentia rusa TASS, preluata de Reuters.

PELICULA CINEMATOGRAFICA „Oppenheimer” s-a lansat și in Japonia

14:20, 08.04.2024 - Parinții impartașesc adesea momente din viața copiilor lor pe rețelele sociale, o practica cunoscuta sub numele de "sharenting". The post PELICULA CINEMATOGRAFICA „Oppenheimer” s-a lansat și in Japonia first appeared on Informatia Zilei .

Coreea de Sud a lansat al doilea satelit-spion in spațiu ca sa urmareasca Coreea de Nord

11:30, 08.04.2024 - Ministerul sud-coreean al Apararii a anuntat luni ca cel de-al doilea satelit de spionaj de productie interna a intrat pe orbita dupa ce a fost lansat cu o racheta SpaceX Falcon 9 de la Centrul Spatial John F. Kennedy din Florida, relateaza Reuters.

Rusia lanseaza lovituri cu rachete folosind imagini din satelit furnizate de companii americane | The Atlantic

06:35, 19.03.2024 - Loviturile pe teritoriul Ucrainei sunt efectuate de ruși dupa ce primesc imagini din satelit realizate de companii americane, scrie The Atlantic, citand o sursa militara ucraineana dar și oficiali ai oficialilor și companiilor Maxar și Planet.

Coreea de Nord lanseaza o racheta balistica in timp ce secretarul de stat al SUA se afla in Coreea de Sud

08:45, 18.03.2024 - Coreea de Nord a lansat luni o racheta balistica, a anunțat armata de la Seul, unde se afla secretarul de stat al SUA Antony Blinken pentru a se intilni cu inalți oficiali și a participa la un summit privind democrația, relateaza Agerpres.ro. „Coreea de Nord a lansat o racheta balistica neidentificata…

Coreea de Sud in alerta: Phenianul a lansat o racheta balistica neidentificata spre Marea de Est

04:35, 18.03.2024 - Coreea de Nord a lansat luni o racheta balistica, a anuntat armata de la Seul, unde se afla secretarul de stat al SUA Antony Blinken pentru a se intalni cu inalti oficiali si a participa la un summit privind democratia, relateaza AFP si Reuters, citate de AGERPRES. "Coreea de Nord a lansat o racheta…

Primul satelit de spionaj al Coreei de Nord este „viu”, spune un expert olandez

14:30, 28.02.2024 - Primul satelit de spionaj al Coreei de Nord este „viu”, a declarat marți un expert spațial din Olanda, dupa ce a detectat schimbari pe orbita sa care sugereaza ca Phenianul reușește sa controleze nava spațiala - deși capacitațile sale raman necunoscute.

[BREAKFAST] Japonia va lansa primul satelit din lemn din lume pentru combaterea poluarii spațiale

13:41, 20.02.2024 - Oamenii de știința japonezi au creat una dintre cele mai neobișnuite nave spațiale din lume – un mic satelit realizat din lemn, scrie The Guardian. Sonda LignoSat a fost construita din lemn de magnolie, care, in cadrul experimentelor efectuate pe Stația Spațiala Internaționala (ISS), s-a dovedit a fi…


Ce parere ai despre aceasta stire?