Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sesiunea Helion aduce Masina Timpului la Timisoara

Publicat:

Masini ale Timpului vor rula la Timisoara, vreme de doua zile,  in care autori si cititori de literatura science-fiction, oameni pasionati de subiectul civilizatiilor extraterestre, al calatoriilor in timp si spatiu, se intalnesc  la .

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Impact intre doua mașini, in Calea Lugojului din Timișoara. O șoferița a ajuns la spital

18:30, 14.05.2024 - O tanara de 36 de ani a ajuns la spital in urma unui accident produs marți dupa-masa in Calea Lugojului din Timișoara. Poliția a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Flavius Neamciuc, fotograf timișorean stabilit la Berlin, aduce un nou concept de studio la Timișoara

09:06, 09.05.2024 - The Livingroom, un concept nou de studio de fotografie vine cu a doua ediție la Timișoara, in perioada 13-26 mai. Prima ediție a proiectului a avut loc in noiembrie 2023, in halele Faber. Proiectul reprezinta un studio pop-up de fotografie inedit, care combina ședințele de fotografie profesioniste cu…

Un pui de cațel a calatorit 100 de kilometri sub capota unei mașini din Timișoara. Șoferul l-a gasit pitit in zona motorului

16:06, 26.04.2024 - Un pui de cațel, care s-a ascuns sub capota unei mașini din Timișoara, a calatorit in acest fel peste 100 de kilometri. Șoferul l-a gasit pitit pe micuț in zona motorului și s-a chinuit o jumatate de ora sa-l scoata de acolo, relateaza Turda News.

Expoziție de excepție in Piața Unirii din Timișoara. Mașini de colecție pentru publicul iubitor de istorie și nostalgic

15:55, 20.04.2024 - Piața Unirii s-a umplut sambata de mașini de epoca, cu ocazia unei noi ediții a Retroparadei Primaverii, organizata de Retromobil Club – filiala Timiș. Peste 100 de mașini istorice, autohtone, dar și straine au bucurat sutele de trecatori, care au facut poze cu ele și au stat de vorba cu colecționarii…

A baut nectar de nervi, a facut scandal in Piața Unirii și a spart oglinda unei mașini, de ciuda ca a fost amendat

10:55, 22.03.2024 - Un tanar nervos ca a fost sancționat de polițiștii locali pentru scandalul provocat in Piața Unirii din Timișoara a spart oglinda unei mașini. Astfel, acesta va fi cercetat și pentru distrugere.

Optimit Hidraulic aduce soluții complete in domeniul hidraulicii și pneumaticii la Timișoara!

15:36, 20.03.2024 - ADVERTORIAL. Optimit Hidraulic, un nume de referința in domeniul furnizarii de produse și servicii hidraulice și pneumatice, iși extinde prezența și in Timișoara, oferind o gama larga de soluții personalizate pentru diverse industrii.

Percheziții in Arad, Timișoara și București la samsarii de mașini

11:30, 07.03.2024 - Politisti si procurori au facut 21 de perchezitii domiciliare, miercuri, in Bucuresti, Arad si Timisoara, dar si in trei comune, la samsari care ar fi adus in ultimii ani masini din Franta pentru a le vinde fara sa plateasca taxe, sapte persoane fiind conduse la audieri.

Percheziții de amploare in Timiș și alte zone din țara. Peste 100 de mașini, aduse ilegal in Romania, confiscate

18:25, 06.03.2024 - Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalitații Economice Timiș, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timiș, au efectuat, miercuri, 21 de percheziții domiciliare. Vizate au fost adrese din București, Arad, Timișoara și comunele Sacalaz, Giroc și Moșnița Noua,…


Ce parere ai despre aceasta stire?