Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SERBIA: Mai multe sectoare de DRUM sunt BLOCATE din cauza alunecărilor de teren

Publicat:

(MAE) informeaza cetatenii români care se afla sau se deplaseaza în ca, în urma ploilor abundente, mai multe sectoare de drum din aceasta tara au fost blocate din cauza alunecarilor de teren.

Din datele obtinute de la autoritatile locale din Kladovo, si Golubac a rezultat ca pe o portiune de aproximativ 25 de km, aflata între localitatile amintite, sunt mai multe blocaje în trafic generate de caderile de pietre, inclusiv tunelul numarul 12, potrivit unui comunicat de presa transmis de catre MAE.

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertisment MAE: in landul german Bavaria autoritațile locale au emis avertismente de furtuni puternice

02:50, 03.06.2024 - Ministerul Afacerilor Externe ii informeaza pe cetațenii romani care se afla, tranziteaza sau intenționeaza sa calatoreasca in landul german Bavaria ca autoritațile locale au emis avertismente de furtuni puternice pentru mai multe localitați, anunța Rador Radio Romania.

Noua destinație de vacanța preferata de romani. Autoritațile locale sunt uimite de fluxul de turiști veniți in 2024

18:45, 28.05.2024 - Sezonul concediilor și al vacanțelor se apropie cu pași repezi, iar majoritatea romanilor și-au facut din timp rezervarile. Conform estimarilor tur-operatorilor, exista o noua destinație preferata de romani. Noua destinație de vacanța preferata de romani Specialiștii in turism spun ca numarul rezervarilor…

Inundații in Indonezia: 35 de persoane inca disparute in urma alunecarilor de teren din Sumatra

11:45, 15.05.2024 - Continua cautarile a inca 35 de persoane disparute in urma inundațiilor și alunecarilor de teren din provincia indoneziana Sumatra de Vest. Bilanțul victimelor dezastrului din weekend a crescut la 58 de morți, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

MAE, anunț de ultima ora! Mai mulți romani sunt blocați in Dubai din cauza inundațiilor

13:35, 18.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis un anunț de ultima ora referitor la situația de urgența din Dubai, unde mai mulți romani au fost blocați din cauza inundațiilor devastatoare. Autoritațile locale și echipa diplomatica romana au mobilizate pentru a interveni și a oferi asistența acestor cetațeni…

MAE: Doua grupuri de cetateni romani, blocate pe Aeroportul din Dubai din cauza fenomenelor meteorologice extreme

22:15, 17.04.2024 - Doua grupuri de cetateni romani, ale caror curse aeriene au fost anulate, sunt blocate pe Aeroportul International Dubai, in contextul fenomenelor meteorologice extreme care afecteaza teritoriul Emiratelor Arabe Unite, informeaza MAE. Citește și: Taxe de inscriere și jocuri de noroc in sala de clasa…

MAE: Doua grupuri de romani sunt blocate pe Aeroportul din Dubai din cauza inundațiilor

18:41, 17.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis miercuri ca monitorizeaza situația a doua grupuri de cetațeni romani aflați in Aeroportul Internațional Dubai, ale caror curse aeriene au fost anulate dupa inundațiile record care au afectat regiunea Emiratelor Arabe Unite.

Oamenii dintr-un sat din Argeș au inceput sa-și imparta un teren public dupa ce un candidat la locale le-a promis "pamant gratuit"

13:40, 27.03.2024 - Localnicii dintr-un sat din Argeș au inceput sa iși imparta o parcela din domeniul public, dupa ce un candidat la alegerile locale le-ar fi promis ca "se va da pamant gratuit". Prefectul le-a explicat ca așa ceva nu este posibil pentru ca nu au acte de proprietate pe acel teren.

Cauza incendiului din Italia, in care au murit Alexandra si copiii ei: Aproape toți avem acest obiect in casa

13:30, 15.03.2024 - Un incendiu mocnit, pornit din apartamentul unde locuiau in Bologna, Italia, a pus capat vieții a patru romani: Ștefania Alexandra, de 32 de ani și cei trei copii ai ei - o fetița de șase ani, alta de doi ani și frațiorul ei geaman. Tatal lor a scapat cu viața pentru ca era la serviciu in momentul incendiului…


Ce parere ai despre aceasta stire?