Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şerban Huidu, reacţie în cazul demisiei asistentei TV de la Acces Direct: „Dacă ajungi de râsul libidinosului de Bendeac, să ştii că noi te aplaudăm“

Publicat:

, realizatorul emisiunii „“, de la Prima TV, a reactionat in cazul tinerei care si-a dat demisia din rolul de asistenta TV din emisiunea „“. Huidu o „aplauda“ pentru gestul ei si ii critica pe cei care incurajeaza violenta de orice fel.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-a lamurit situația lui Edgar Ie, dupa ce cazul lui a ajuns in Marca » Jucatorul a oferit prima reacție

12:25, 13.05.2024 - S-a lamurit situația lui Edgar Ie, fundașul lui Dinamo, cel despre care s-a vehiculat faptul ca și-ar fi trimis la echipa fratele geaman. Doctorul echipei a confirmat detaliul care nu mai lasa loc de interpretari. Suflarea dinamovista a fost consternata la auzul veștii ca Edgar Ie ar putea sa nu fie…

Rafila, prima reacție in cazul lui Florin Piersic: "Nu putem discuta de o infectare in cursul procedurilor medicale"

22:10, 09.05.2024 - "Nu este vorba despre o infectie dobandita in spitalele prin care a trecut, in ultima luna, domnul Florin Piersic, nici cele doua de la Cluj, nici cele doua din Bucuresti, pentru ca infectia era preexistenta, iar procedurile care au fost aplicate, respectiv la Cluj si ulterior extragerea la Institutul…

Prima reacție a lui Biden in cazul protestelor pro-palestiniene din campusurile universitare americane VIDEO

20:20, 02.05.2024 - Presedintele american Joe Biden a estimat joi ca "ordinea trebuie sa prevaleze", in fata unui val de manifestatii in universitatile americane in sustinerea palestinienilor din Gaza, manifestatii care il pun intr-o pozitie delicata din punct de vedere politic, informeaza AFP.

Acces Direct. Noi detalii in cazul lui Costel, barbatul disparut in urma cu 27 de ani. Ce i-ar fi povestit varul lui surorii barbatului: „A inceput cu mesajele”

19:51, 24.04.2024 - Dumitrița nu știe nici dupa ani buni ce s-a intamplat cu fratele ei care pe atunci avea 14 ani. Femeia susține ca varul lui, Ovidiu, ar fi știut mai multe, dar nu ar fi vrut sa spuna unele detalii și familiei, ca mai apoi in 2020 sa ii trimita un mesaj in care i-a spus ca barbatul ar fi murit.

Acces Direct. Socrul preotului din Roata de Jos face lumina in cazul duhovnicului. Il acuza ca ar fi fost violent cu fiica lui: „Merg cu probele in instanța”

20:00, 18.04.2024 - Un preot dintr-un sat din Giurgiu nu mai are voie sa slujeasca, asta dupa ce soția lui a intentat procesul de divorț. Era duhovnic in Roata de Jos de 16 ani, iar comunitatea nu accepta un alt preot. In tot acest timp, socrul lui spune ca a fost violent cu fiica lui și ar fi inșelat-o.

Decizia luata de Șerban Huidu, dupa 24 de ani la carma show-ului „Cronica Carcotașilor”: „Se schimba ce e in TV, se schimba și emisiunea”

16:55, 12.04.2024 - De 24 de ani, Șerban Huidu se afla la carma show-ului de la Prima TV, „Cronica Carcotașilor” și nu are de gand sa se opreasca prea curand. Prezentatorul a anunțat acum ca are in plan un alt proiect și spera ca va fi apreciat de public.Dupa 24 de ani de la debutul sau la carma emisiunii „Cronica Carcotașilor”…

Noul proiect pe care il vrea Șerban Huidu, dupa peste 20 de ani la Cronica Carcotașilor. Mulți vor fi surprinși

23:00, 11.04.2024 - Șerban Huidu se afla de 24 de ani la carma emisiunii ‘Cronica Carcotașilor’. Deși de-a lungul anilor a avut oferte sa se plece la postul Prima TV, dar a preferat sa ramana fidel. In plus, Huidu a dezvaluit ca este uimit ca emisiunea a rezistat atația ani. Dar nu vrea sa se rezume doar la […] The post…

Mirela Vaida, adevarul despre cazul Vulpița și Viorel! De ce a fost difuzata la Acces Direct atat de des povestea celor doi, de fapt: „8 luni de zile...”

21:00, 04.03.2024 - Mirela Vaida a spus adevarul despre cazul Vulpița și Viorel. Iata din ce motiv a fost difuzata atat de des la Acces Direct povestea celor doi, de fapt. Ce a marturisit celebra prezentatoare TV.


Ce parere ai despre aceasta stire?