Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Semnele care prevestesc un CUTREMUR cu 24 de ore înainte

Publicat:

, specialist in cercetarea seismelor, a descoperit sase indicatori care prevestesc un cutremur cu 24 de ore inainte de a se produce, conform ziarulring.ro.

Cei sase indicatori descoperiti pot fi folositi pentru a prevesti un cutremur natural:

1. Norii tip panglica

Primul dintre cei sase indicatori descoperiti de general este aparitia pe cer a unor nori de tip panglica, paraleli. "Acestia reprezinta materializarea schimbului energetic intre pamant si atmosfera, care precede descarcarea de energie seismica", a explicat Strainu pentru "ring".

2.…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Blinken: Hamas, 'singurul lucru' care sta intre oamenii din Gaza și incetarea focului

15:25, 19.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a acuzat Hamas ca a blocat negocierile privind incetarea focului in Gaza. Hamas este mai interesat de un conflict regional decat sa ajute poporul palestinian, a spus Blinken. Declarațiile au fost facute in Italia, in cadrul reuniunii țarilor G7.

Marea grija a lui Zeljko Kopic dupa 0-1 cu Oțelul: „Avem de multa vreme problema asta. E de lucrat”

23:10, 08.04.2024 - Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul lui Dinamo, a comentat infrangerea cu Oțelul Galați, 0-1, venita dupa un gol inscris in ultimul minut al prelungirilor. Dinamo a avut șansa de a profita de egalul dintre Poli Iași și FCU Craiova de astazi, 0-0, dar s-a prezentat jenant la Galați. „Cainii” nu și-au…

Andreea Rabciuc, romanca disparuta in Italia și gasita dupa doi ani, a fost inmormantata. O mulțime de prieteni au condus-o pe ultimul drum

10:56, 21.03.2024 - Andreea Rabciuc a fost inmromantata in urma cu o zi, in Italia, la doua luni dupa ce a fost gasita fara suflare intr-o cabana din Ancona. Tanara a fost data disparuta din de doi ani, iar ramașițele ei au fost gasite in apropierea unei ferme. In 20 martie, o mulțime de oameni au condus-o pe ultimul drum.

Oamenii vor sa citeasca: in ce s-au transformat chioșcurile de ziare din Italia

00:10, 19.03.2024 - Doua treimi din emblematicele chioșcuri de ziare din Italia s-au inchis in ultimii 20 de ani. Declinul presei scrise a dus la scaderea vinzarilor și la dispariția afacerilor despre care italienii spun ca au ajutat sa mențina comunitațile unite, scrie Reuters. Familia lui Fabiano Pompei are un chioșc…

Roman de 26 de ani, mort intr-un accident rutier in Italia. Familia lui se pregatește sa il conduca pe ultimul drum: ”Te-ai stins in floarea tinereții”

09:45, 18.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Italia. Tanarul a murit la doar 26 de ani și a lasat in urma multe lacrimi și suferința. Familia lui se pregatește, acum, sa il conduca pe ultimul drum.

O banda de falsificatori, destructurata in Europa

22:40, 04.03.2024 - Oamenii legii din Spania, Italia și Grecia au destructurat o organizație criminala care a produs și distribuit bancnote de 100 de euro false in valoare de peste un milion de euro. Forțele de ordine au demarat o ancheta in noiembrie anul trecut, dupa ce un numar mare de bancnote false au fost descoperite…

Ultimul mesaj lasat de Andreea Rabciuc, romanca disparuta in Italia acum doi ani: „Aș fi sunat-o pe mama...”

08:06, 08.02.2024 - Apar detalii șocante in cazul Andreei Rabciuc, romanca disparuta in Italia, ale carei ramașițe umane au fost gasite intr-o casa abandonata, situata in Castelplanio, provincia Ancona. Anchetatorii au descoperit un mesaj scris cu markerul pe o bucata de lemn, aproape de scheletul tinerei.


Ce parere ai despre aceasta stire?