Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Semne că e timpul să-l părăseşti

Publicat:

Certurile se mai intampla. Nu e cuplu care sa nu fi trecut printr-o disputa mai mica sau mai mare. Insa daca in cuplul vostru certurile pleaca de la orice nimic si niciunul din voi nu pare dispus sa cedeze, inseamna ca ceva nu functioneaza cum trebuie, sustine , autorul cartii "Biblia despartirilor".

Stai din ce in ce mai mult la birou

De obicei, persoanele care stau mult peste program nu-si doresc sa ajunga prea curand acasa. Daca ti se intampla si tie asa, intreaba-te care este motivul, spune , terapeut de cuplu, autorul cartii "Dar eu? Cum iti ruineaza…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Se intampla ceva! Turbulențele in timpul zborurilor din intreaga lume continua sa se agraveze

04:45, 28.05.2024 - Turbulențele in zbor au crescut in ultima vreme, mai multe zboruri din acest an fiind afectate de turbulențe in aer, unele dintre ele soldandu-se cu raniri și chiar cu un deces. Vinovatul pentru creșterea turbulențelor pe care le vedem? Schimbarile climatice.

Ce ți se poate intampla daca nu porți centura in avion tot timpul. Avertismentul unui pilot cu 11 ani de experiența

21:21, 25.05.2024 - Incidentul din timpul zborului Londra-Singapore, in urma caruia a murit o persoana, iar alte cateva zeci au fost ranite, arata de ce pasagerii trebuie sa poarte centura de siguranța pe tot parcursul calatoriei, susține un pilot cu 11 ani de experiența, potrivit Business Insider. 

Deniz Brizo susține ca a primit semne de la Divinitate, dupa ce propria fiica a vrut sa o bage la inchisoare! Avem Dovada. "Durerea face parte din evoluție"

22:50, 21.05.2024 - Artista care a riscat sa ajunga la inchisoare dupa ce, chiar propria fiica a reclamat-o, a primit semne de la Divinitate. Denis Brizo ne-a artatat dovada! Cum s-a vindecat cantareața de depresie.

Neluțu Sabau iși pune semne de intrebare dupa Oțelul - U Cluj: „Se intampla ceva, nu e in regula”

18:45, 21.04.2024 - Oțelul - U Cluj 1-0. Ioan Ovidiu Sabau, antrenorul ardelenilor, și-a criticat elevii pentru atitudinea aratata la Galați. U Cluj a pierdut al doilea meci in 4 zile cu Oțelul, dupa 1-2 in semifinalele Cupei Romaniei. Iar Sabau a declarat ca a fost o diferența intre cele doua meciuri. Daca in Cupa jucatorii…

Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu. De la ce a pornit cearta: „Era sa primesc 30 de zile arest preventiv”

10:25, 13.04.2024 - Cristina Cioran și Alex Dobrescu au ajuns din nou la scandal, dupa ce in februarie vorbeau despre o posibila impacare. Conform declarațiilor lui, vedeta a depus o plangere la poliție impotriva lui, l-a acuzat ca a terorizat-o „psihic și fizic”. In 2022, Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au desparțit…

Imagini din timpul interogatoriului suspecților atacului sangeros din Moscova. Semne clare de tortura/ VIDEO

13:45, 08.04.2024 - Pe paginile de internet din Rusia au fost postate imagini cu interogatoriul teroristilor ISIS care au organizat atacul terorist de la Complexul Crocus de langa Moscova. In videoclip, militanții „marturisesc” ca s-ar fi indreptat spre Kiev dupa atacul terorist.

Cum terapia iți poate transforma starea emoționala

09:30, 29.03.2024 - In viața noastra cotidiana, suntem adesea puși in fața provocarilor care ne pot afecta starea emoționala și sanatatea mintala. Depresia, anxietatea, traumele emoționale și alte dificultați pot fi situații peste care nu putem trece pentru a avea o viața echilibrata și implinita. In aceste momente, este…


Ce parere ai despre aceasta stire?