Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Semnal de speranță: SUA anunță oficial că sunt gata să înceapă „fără condiții prealabile” discuții cu China și Rusia pe tema armamentelor nucleare

Publicat:

In acest context realmente sinistru, iata ca avem sa va povestim despre un prim mare major semnal de speranța: , consilierul național de securitate al Președintelui Biden a declarat ca SUA sunt gata sa se angajeze in discuții pe teme nucleare cu China și Rusia „fara condiții”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia și Belarus anunța ca vor exersa in comun folosirea armelor nucleare tactice

17:30, 07.05.2024 - Belarus va participa la exerciții militare nucleare tactice comune impreuna cu Rusia, relateaza Reuters. Conform sursei citate, regimul de la Minsk a inceput deja sa faca verificari fața de pregatirea armatei sale de a folosi armele nucleare tactice furnizate de Rusia.

Amnesty International anunța o noua ordine mondiala: 'Cea actuala e in pragul distrugerii'

13:40, 24.04.2024 - Ordinea mondiala construita dupa 1945 este "in pragul distrugerii", a avertizat secretara generala a Amnesty International, Agnes Callamard, cu prilejul publicarii raportului anual al organizatiei privind situatia drepturilor omului in lume, transmit AFP si dpa, relateaza Agerpres. Raportul critica…

Rusia și China ocolesc sancțiunile fara probleme: Lavrov anunța ca dolarul nu mai e moneda de schimb

23:05, 22.04.2024 - Rusia si China au reusit sa se dispenseze de dolarul american in schimburile lor comerciale bilaterale intr-o proportie de circa 90%, tranzactiile fiind astfel decontate in monedele lor nationale, a declarat luni ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, citat de agentia EFE.

China anunța ca boicoteaza Jocurile Olimpice daca sportivii din Rusia și Belarus nu sunt lasați sa participe!

18:25, 20.04.2024 - Șeful Administrației Generale de Stat pentru Cultura Fizica și Sport a Republicii Populare Chineze, Gou Zhongwen, a trimis o scrisoare oficiala Comitetului Olimpic Internațional prin care cere „sa fie asigurate drepturi egale tuturor sportivilor, inclusiv cetațenilor Federației Ruse și ai Republicii…

INFOGRAFIC – Cine ar caștiga razboiul nuclear mondial? Topul țarilor cu cele mai multe focoase nucleare (studiu american)

23:20, 17.04.2024 - Statele Unite au in prezent 5.044 de focoase nucleare in arsenalul sau militar, in timp ce Rusia are 5.580, potrivit unui studiu realizat de Federația Oamenilor de Știința Americani. Potrivit acestui studiu, China are 500 de focoase nucleare, Franța are 290, iar Marea Britanie are 225.

Avertismentul unui oficial american: China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica”

09:40, 13.04.2024 - China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

China și Rusia iși consolideaza cooperarea strategica. Wang Yi și Serghei Lavrov, discuții despre relațiile bilaterale. „Un viitor luminos”

09:41, 09.04.2024 - Pe fondul relațiilor internaționale in continua evoluție, șeful diplomației chineze, Wang Yi, a evidențiat marți, in cadrul unei intrevederi cu ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, dorința Chinei de a consolida cooperarea strategica cu Moscova.

Rusia anunta ca are in vedere ­amplasarea unei centrale nucleare pe Luna alaturi de China

00:46, 07.03.2024 - Rusia si China iau in considerare amplasarea unei centrale nucleare pe Luna in intervalul 2033 – 2035, a declarat Iuri Borisov, seful agentiei spatiale ruse Roscosmos, precizand ca un astfel de proiect este necesar pentru a construi apoi baze permanente pe satelitul natural al Pamantului, a transmis…


Ce parere ai despre aceasta stire?