Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șeful Poliției Române anunță că se face anchetă la IPJ Timiș, în cazul criminalului care a ucis un polițist

Publicat:

Șeful Poliției Romane, chestorul , a declarat miercuri dimineața ca se face o ancheta la Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, pentru a veda modul in care a fost organizata operațiunea de capturare a lui , duminica. In urma acestei misiuni, polițistul a fost impușcat mortal de invididul dat in urmarire generala. Vom reveni cu detalii Post-ul Șeful Poliției Romane anunța ca se face ancheta la IPJ Timiș, in cazul criminalului care a ucis un polițist apare prima data in Libertatea.ro .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reorganizarea IPJ Constanta, dupa cazul Vlad Pascu, un dezastru: Polițiștii constanțeni protesteaza in strada

18:10, 24.04.2024 - Reorganizarea IPJ Constanta, dupa cazul Vlad Pascu, pare sa nu aiba succesul scontat. Catalin Predoiu, ministerul de Interne, anunța „mai putini sefi, mai multi oameni in operativ“. Polițiștii constanțeni se arata profund nemulțumiți și anunța ca, incepand de maine, vor protesta in fața IPJ Constanța.

O prima ancheta in cazul deceselor de la spitalul Sf. Pantelimon arata ca acuzațiile sunt false și facute din razbunare

18:35, 17.04.2024 - Ministerul Sanatații a anunțat intr-un comunicat de presa ca verificarile efectuate la spitalul Sf. Pantelimon din Capitala au luat sfarșit. Concluzia? Intre directorul de ingrijiri medicale și un medic de la ATI ar fi existat „acțiuni de harțuire”.

Ciolacu anunța decizia finala in cazul inchiderii hipermarketurilor in weekend: Nu este oportun

11:56, 28.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a precizat in deschiderea ședinței de Guvern, joi, ca nu este oportuna inchiderea hipermarketurilor in weekend, in contextul in care micii comercianți s-au plans de vanzari extrem de reduse sambata și duminica, atunci cand romanii pleaca la magazinele mari.

Ancheta la Iași, in cazul moldovencei care a inșelat mai multe familii sub paravanul caritații: Un dosar penal exista și la București

15:25, 24.03.2024 - Inspectoratul Județean de Poliție Iași s-a autosesizat și face cercetari in urma investigației despre cum moldoveanca Ana Postolachi, autoproclamata „medic chirurg rezident, artista și activista”, a inșelat mai multe familii pe care a susținut ca le ajuta, scrie hotnews.ro .

Un barbat, gasit strangulat in curtea casei, la Singera: Poliția a inițiat o ancheta

16:06, 20.03.2024 - Un barbat de 64 de ani din Singera a fost gasit strangulat in curtea casei in care locuia. Cazul a avut loc pe data de 19 martie. Potrivit informațiilor oferite de medicii legiști in urma examinarii cadavrului, semne de moarte violenta nu au fost depistate.

Caz uluitor in Germania! Pacient vaccinat impotriva Covid de... 217 ori

23:25, 05.03.2024 - Caz uluitor in Germania! Pacient vaccinat impotriva Covid de... 217 oriUn barbat in varsta de 62 de ani din Germania a fost vaccinat, impotriva recomandarilor medicale, de 217 ori impotriva Covid, anunța medicii, anunța Mediafax.Cazul bizar este documentat in revista The Lancet Infectious…

Cazul romanilor alungați cu foc din Harghita / Ancheta bate pasul pe loc

14:10, 26.02.2024 - A trecut aproape jumatate de an de cand proprietațile unor sateni din Huisurez, comuna Damuc, aflate in localitatea Lunca de Jos, județul Harghita, au fost incendiate. Totul a inceput pe 20 septembrie 2023 cand, pe rand, in zona unde au terenuri atat cei din Harghita, cat și cei din Neamț, au inceput…

Taximetrist batut de un client, nemulțumit de cum merge ancheta in cazul sau

09:35, 06.02.2024 - Noua zile de ingrijiri medicale a primit un taximetrist din Gaești dupa ce a fost agresat cu un corp dur, posibil sticla, in mașina pe care o conducea. Incidentul a avut loc pe 25 ianuarie, cand un client a cerut o cursa catre o localitate invecinata. Pe traseu acesta i-a cerut taximetristului sa opreasca…


Ce parere ai despre aceasta stire?