Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şeful diplomaţiei franceze: „Rusia, într-o derivă autoritară, un vecin înfiorător şi insuportabil”

Publicat:

Rusia este un vecin „uneori infiorator si insuportabil”, a declarat marti ministrul francez de Externe Jean-Yves Le Drian, subliniind totodata necesitatea dialogului pentru a depasi provocarile.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șeful diplomației franceze spune ca 150.000 de soldați ruși au fost uciși in Ucraina: „Esecul militar al Rusiei este deja aici”

16:10, 03.05.2024 - Circa 150.000 de soldati rusi au fost ucisi de la inceputul invaziei ruse in Ucraina, in februarie 2022, potrivit estimarilor franceze, comunicate de ministrul de Externe, Stephane Sejourne, intr-un interviu publicat vineri in editia europeana a ziarului independent rus Novaia Gazeta, citat de AFP,…

Cați militari ruși au murit in razboiul din Ucraina. Șeful diplomației franceze: „La ce bun toate acestea?“

12:45, 03.05.2024 - Circa 150.000 de soldati rusi au fost ucisi de la inceputul invaziei ruse in Ucraina, in februarie 2022, potrivit estimarilor franceze comunicate de ministrul de externe Stephane Sejourne intr-un interviu publicat vineri in editia europeana a ziarului independent rus Novaia Gazeta, citat de AFP.

Intrevedere intre seful diplomatiei americane si omologul sau chinez

09:50, 26.04.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit vineri cu ministrul chinez de externe, Wang Yi, la Beijing pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Ucrainei de catre Rusia, informeaza Reuters…

Șeful diplomatiei americane Antony Blinken s-a intalnit cu omologul sau chinez. Wang Yi: „se dezvolta elemente negative”

07:46, 26.04.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit vineri cu ministrul chinez de externe Wang Yi la Beijing pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Ucrainei de catre Rusia.

Europa trebuie sa se pregateasca pentru razboi. Șeful diplomației UE: Nu mai este o ficțiune

16:25, 09.04.2024 - Europa trebuie sa se pregateasca pentru un posibil razboi, un conflict la scara larga pe continent depașind granițele Ucrainei nemaifiind „o ficțiune”, a avertizat, marți, șeful diplomației europene, Josep Borrell. „Rusia este o amenințare pentru Europa”, inclusiv prin razboiul purtat impotriva Ucrainei,…

Șeful diplomației franceze: trebuie evitata cu orice preț prabușirea Ucrainei. „Avem informații ca Rusia nu se va opri aici”

14:30, 01.03.2024 - Franta face tot ce-i sta in putința pentru a impiedica prabusirea Ucrainei, insa fara a intra in razboi impotriva Rusiei, a dat asigurari, vineri, ministrul de Externe Stephane Sejourne.

China schimba discursul pe tema ajutorului militar pentru Rusia: mesajul primit de șeful diplomației ucrainene

17:20, 18.02.2024 - Diplomația chineza susține intr-un comunicat ca Beijingul nu ofera „arme letale” Moscovei, dar nu spune nimic despre alte tipuri de arme, in condițiile in care pana acum susținea sus și tare ca nu sprijina militar partea agresoare din razboiul din Ucraina.

Șeful diplomației franceze: Europa are nevoie de o „a doua asigurare de viata“, in plus fata de NATO

08:25, 13.02.2024 - Europa are nevoie de o "a doua asigurare de viata", in plus fata de NATO, a declarat luni ministrul de externe francez Stephane Sejourne, dupa declaratiile controversate ale lui Donald Trump care a sugerat ca Statele Unite ar putea sa nu isi protejeze aliatii din NATO.


Ce parere ai despre aceasta stire?