Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Seful Dacia, Nicolas Maure, la conducerea Lada in Rusia

Publicat:

si al , , a fost propus pentru a conduce compania auto rusa AvtoVAZ, fabricantul masinilor Lada, informeaza Reuters, citand surse apropiate actionarilor AvtoVAZ.Candidatura lui ar fi fost propusa de conducerea Aliantei Renault-Nissan. ar urma sa-l inlocuiaca pe , suedezul care a incercat sa reformeze AvtoVAZ, dar nu a izbutit sa aduca giantul rus in punctul dorit deoarece a intampinat o opozitie dura.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un deputat german este acuzat ca a primit bani din partea Rusia

00:50, 05.04.2024 - Conducerea partidului german de extrema-dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) i-a cerut unuia dintre deputații sai sa „clarifice” un raport potrivit caruia acesta ar fi primit bani de la un portal de știri pro-rus, scrie Reuters.

Rusia anunta ca o linie electrica de rezerva a centralei nucleare din Zaporojie a incetat sa functioneze

13:50, 04.04.2024 - Conducerea centralei nucleare din Zaporojie (sudul Ucrainei), controlata de Rusia, a anuntat joi ca o linie electrica de rezerva care alimenteaza uzina nu mai functioneaza, relateaza Reuters.

UPDATE Atacul de la Moscova: Bilantul victimelor urca la 115 morti. Putin a declarat ca vinovații vor fi „pedepsiți”

16:05, 23.03.2024 - Numarul victimelor in urma atacului de vineri seara de la periferia Moscova, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI), a crescut la 115 morti, a anuntat sambata Comitetul de Ancheta din Rusia, potrivit Reuters si AFP.

Rusia susține ca armata ucraineana a bombardat centrala nucleara Zaporojie

10:40, 14.03.2024 - Conducerea centralei nucleare din Zaporojie, care este controlata de Rusia, a declarat joi ca o instalatie de infrastructura critica de la centrala a fost bombardata de armata ucraineana, relateaza Reuters.

SUA anunța ca sustin „suveranitatea” Republicii Moldova, dupa ce Transnistria i-a Rusiei cerut sa „o protejeze de Chișinau”

22:45, 28.02.2024 - Reacția Statelor Unite vine dupa ce separatiștii de la Tiraspol, o regiune separatista pro-rusa a Moldovei, au cerut Rusiei „masuri de protectie” pe fondul „presiunii crescande” din partea Chișinaului”.„Statele Unite sustin cu fermitate suveranitatea si integritatea teritoriala a Republicii Moldova…

Vladimir Putin se lauda ca Rusia este aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului

21:26, 14.02.2024 - Presedintele Vladimir Putin a declarat miercuri ca oamenii de stiinta rusi sunt aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului si ca aceste seruri ar putea fi disponibile in curand pentru pacienti, informeaza Reuters.

Putin le-ar fi propus americanilor incetarea razboiului din Ucraina. SUA au respins orice discuție - Reuters

23:45, 13.02.2024 - Oferta lui Putin prevedea inghețarea razboiului in limitele actuale, iar teritoriile ucrainene deja ocupate sa ramana ale Rusiei.O sursa americana a negat ca ar fi existat vreun contact oficial și a declarat ca Washingtonul nu se va angaja in discuții care nu implica Ucraina, mai ales avand in vedere Putin…

Rusia a incheiat inregistrarea candidaților la alegerile prezidențiale. Singurul opozant al lui Putin a fost scos de pe liste

13:10, 11.02.2024 - Inregistrarea candidatilor pentru alegerile prezidentiale ruse din martie s-a incheiat, a anuntat duminica agentia TASS, pe lista fiind presedintele Vladimir Putin, care este asteptat sa castige, si alti trei politicieni care sustin cu totii razboiul Moscovei in Ucraina, informeaza Reuters, preluata…


Ce parere ai despre aceasta stire?