Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sectorul turismului se va redeschide la jumătatea lunii mai în Italia, când vor fi permise călătoriile între regiuni

Publicat:

a anuntat ca se asteapta la redeschiderea sectorului italian al turismului la mijlocul lunii mai, cand vor fi permise calatoriile intre regiuni, transmit DPA si Reuters.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Euforia provocata de concursul Eurovision stimuleaza calatoriile spre orasul suedez Malmo

18:10, 24.04.2024 - Euforia provocata de concursul Eurovision a dus la cresterea cautarilor privind calatoriile in orasul costier Malmo din sudul Suediei cu 176% intre septembrie 2023 si aprilie 2024, a anuntat miercuri compania spaniola de rezervari online eDreams ODIGEO, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Moscova se teme de spionaj si limiteaza drastic calatoriile oficialilor in strainatate: „Nu poti merge nicaieri”

13:35, 19.04.2024 - Rusia face tot mai dificila deplasarea in strainatate pentru unii oficiali, din cauza temerilor ca puterile straine ar putea incerca sa obtina acces la secrete de stat, au declarat noua surse pentru Reuters, potrivit News.ro. 

Orientul Mijlociu fierbe - Rusia si-a sfatuit cetatenii sa evite calatoriile in zona

14:01, 11.04.2024 - Ministerul rus de Externe a transmis cetatenilor sai sa evite calatoriile catre Orientul Mijlociu, in special Israel, Liban si teritoriile palestiniene, noteaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.

Kirgizstanul isi indeamna cetatenii sa-si limiteze calatoriile in Rusia

11:56, 27.03.2024 - Ministerul de Externe al Kirgizstanului isi indeamna cetatenii sa-si amane calatoriile nenecesare in Rusia, dupa atacul de la sala de concerte din Moscova care a fost atribuit imigrantilor din regiunea Asiei Centrale, relateaza Reuters, potrivit Mediafax. Evenimentele au sporit sentimentul anti-imigranti…

Doua regiuni ale Rusiei au devenit zone active de lupta, potrivit unui oficial ucrainean

11:25, 15.03.2024 - Un oficial de rang inalt din cadrul serviciilor secrete ucrainene a declarat joi ca grupuri armate despre care a spus ca sunt alcatuite din ruși anti-Kremlin forțeaza incursiuni pe teritoriul rus și au transformat doua regiuni de frontiera in „zone active de lupta”, relateaza Reuters.

Modalitate inedita de a-i ajuta pe pasagerii care sunt stresati inainte de un zbor cu avionul

19:40, 11.03.2024 - Aeroportul din Istanbul a gasit o modalitate inedita de a-i ajuta pe pasagerii care se tem sa zboare sa se calmeze inainte de a se imbarca pentru o cursa de lunga durata, scrie Reuters. Pentru a scapa de stres, pasagerii care trec prin terminalele aeroportului pot mangaia caini special pregatiti pentru…

Reuters: Portugalia a inregistrat un numar record de turisti straini in 2023

21:45, 04.02.2024 - Portugalia a atras anul trecut un numar record de turisti straini, peste 18 milioane, arata datele publicate de Institutul National de Statistica (INE), in conditiile in care Organizatia Mondiale a Turismului (UNWTO) se asteapta ca in acest an turismul mondial sa se redreseze complet in urma pandemiei,…


Ce parere ai despre aceasta stire?