Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul pe care nimeni nu ţi l-a spus atunci când te-ai apucat să dai jos grăsimea de pe coapse!

Publicat:

Sa dai jos kilogramele în plus nu va fi niciodata o treaba usoara. Din zonele "cheie" pentru care reprezentantele sexului feminin devin adesea complexate se numara si coapsele.

, exista câtiva factori care fac slabitul la solduri si coapse atât de greu. De cele mai multe ori sunt vinovate genele pe care femeile le capata înainte de menopauza, acelea care fac corpul sa fie în forma de para. De asemenea, exista si gene mostenite care aduc aceasta forma a coapselor.

Vezi ce trebuie sa faci ca sa scapi de grasimea adunata…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul starii excelente a lui Jerry Seinfeld, ajuns la 70 de ani. Ce il ajuta sa fie in forma VIDEO

05:10, 10.06.2024 - Jerry Seinfeld, faimos pentru rolul sau din serialul de comedie „Seinfeld”, a implinit recent 70 de ani, dar se menține intr-o forma fizica de invidiat. Actorul american a dezvaluit cateva dintre secretele succesului sau intr-un interviu acordat jurnalistului Graham Bensinger.

Cum arata și ce mananca barbatul care a descoperit secretul tinereții fara batranețe. Are aproape 60 de ani, dar menține in forma ca la 20 / FOTO

09:10, 03.05.2024 - Chuando Tan, din Singapore, pare sa fi gasit secretul tinereții fara batranețe, atat de dorit de toata lumea de pe aceasta planeta. Imaginea barbatului a facut inconjurul lumii. El are 57 de ani, dar arata ca și cum ar avea intre 20 și 25 de ani.

Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe in forma. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO

09:40, 19.04.2024 - Cum reușește Elena Gheorghe sa se mențina in forma. Vedeta a dezvaluit la ce alimente a renunțat pentru a se bucura de o silueta de invidiat. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

CONFESIUNI SINCERE Secretul pensiei și operațiilor estetice ale celebrei Elena Merișoreanu

09:26, 17.04.2024 - Elena Merișoreanu este un exemplu de modestie și generozitate, iar transparența ei in privința veniturilor și a alegerilor estetice este admirabila. The post CONFESIUNI SINCERE Secretul pensiei și operațiilor estetice ale celebrei Elena Merișoreanu first appeared on Informatia Zilei .

Minodora, despre secretul care o menține in forma dupa ce a slabit 40 de kilograme. Regula de aur de la care nu se abate niciodata

14:50, 12.04.2024 - Minodora a oferit un interviu exclusiv la Știrile Antena Stars, acolo unde a vorbit despre secretul ei și despre cum reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat. Iata ce a declarat artista!

Un britanic in varsta de 111 ani a devenit cel mai batran barbat in viața din lume: care este secretul longevitații sale

11:30, 06.04.2024 - John Alfred Tinniswood, in varsta de 111 ani, din Anglia, este acum cel mai batran barbat in viața din lume, dupa moartea lui Juan Vicente Perez (Venezuela), in varsta de 114 ani, potrivit guinnessworldrecords.com.

Secretul migrarii spre Est a multor afaceri importante. Costurile forței de munca in Europa de Vest sunt de patru ori mai mari decat in Romania și Bulgaria

08:10, 29.03.2024 - Costul forței de munca per ora in Europa Centrala și de Est a crescut cu rate de doua cifre in 2023, comparativ cu un avans de +5,3% pe an din media UE (31,8 euro), dar ramane de numai un sfert, pana la o treime, din costul mediu orar al forței de munca din țarile vest-europene precum Franța sau Germania,…

Obiceiul de care nu se lasa Alexandru Pițurca! „Secretul” care il ajuta sa se mențina in forma / PAPARAZZI

23:40, 24.03.2024 - De ce obicei nu vrea Alexandru Pițurca sa se lase. Iata „secretul” care il ajuta pe fostul fotbalist sa se mențina in forma. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație. Imagini rare.


Ce parere ai despre aceasta stire?