Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul celui mai cremos și delicios spanac. Cum îl fierb, de fapt, marii bucătarii. Așa va ieși ca la restaurant

Publicat:

Astazi va prezentam o rețeta delicioasa pentru atunci cand se va termina Postul Paștelului. Care este secretul celui mai cremos și delicios spanac. Cum il fierb, de fapt, marii bucatarii. Numai așa va ieși ca la restaurant. Rețeta de spanac cremos și delicios. Cat se fierbe ca sa iasa perfect Spanacul este o planta foarte […] The post Secretul celui mai cremos și delicios spanac. Cum il fierb, de fapt, marii bucatarii. Așa va ieși ca la restaurant appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul ca sa nu faci fum in casa cand prajești pește. Așa procedeaza marii bucatari la restaurant

14:51, 24.04.2024 - Peștele prajit este un preparat foarte delicios și ravnit de mulți in aceasta perioada, avand in vedere ca mulți creștini respecta postul Paștelui. De multe ori iese foarte mult fum atunci cand prajim peștele, dar exista un mic truc prin care putem scapa de aceasta problema. Cum se prajește corect peștele…

Secretul celui mai gustos drob-aperitiv de post. Un deliciu, iese savuros

00:15, 15.04.2024 - Drobul este unul dintre cele mai iubite preparate, nelipsit de pe masa de Paște. Totuși, il putem prepara și inainte de Inviere, dar special de post. Va prezentam cea mai interesanta rețeta, cu care vei putea pregati cel mai gustos aperitiv fara carne. Secretul unui drob de post ca la carte Chiar daca…

Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret

10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…

Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul

18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…

Nu mai pune lapte sau apa in piure! Ingredientul care il face mult mai bun si mai cremos decat la restaurant

15:35, 01.03.2024 - Secretul celui mai bun piure de cartofi nu sta in lapte sau unt. Totul are legatura cu modul in care legi ingredientele intre ele, pentru a forma o compoziție cremoasa. Afla in randurile de mai jos ce trebuie sa pui in cartofi pentru ca rezultatul final sa fie ca la restaurant. Secretele unei porții…

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece sau calda? Secretul știut de marii bucatari

15:00, 27.02.2024 - Pasionații de mancaruri cu fasole cunosc dilema legata de inmuierea acesteia inainte de gatire. Fasolea se pune la inmuiat in apa rece sau calda? Și cat timp este necesar? Sunt intrebari frecvente ce necesita raspunsuri precise pentru a obține rezultatele dorite in bucatarie. Tipuri de fasole Exista…

Ce sa pui in gogosi pentru un gust ca in copilarie. Asa faceau bunicile si mamele noastre, ingredientul care ofera toata aroma

14:55, 23.02.2024 - Gogoșile sunt un preparat foarte iubit, care ne amintește, de multe ori, de copilarie. Daca vrei sa il pregatești și tu acasa și sa iasa exact ca al bunicilor noastre, iata aici cea mai buna rețeta. Secretul consta intr-un ingredient special, ce ii da toata aroma. Cea mai tare rețeta de gogoși Gogoșile…

Secretul celui mai delicios sos pentru paste. Ingredientul care il face cremos

11:00, 17.02.2024 - Daca nu ai timp sa iți prepari sosul de roșii in casa, poți apela cu incredere și la cel cumparat din supermarket. Insa, probabil, ai simțit ca acesta are un gust destul de bun, dar ca ii lipsește acel ceva. Iata care este ingredientul secret care il transforma din bun in grozav.


Ce parere ai despre aceasta stire?