Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretele unei multinaţionale din birourile de la Palas. Reportaj din lumea IT-iștilor

Publicat:

La ora 11, cand am intrat in sediul companiei, intarziasem deja mai bine de zece minute fata de ora programata. Cautasem indelung un loc de parcare si, cand l-am gasit, ne-am dat seama ca suntem deja la nivelul -5 al parcarii, la o distanta considerabila de cladirea din spatele hotelui International, unde, pe cinci niveluri, lucreaza angajatii de la NESS. Am fost directionati spre etajul trei si condusi intr-un meeting room, o sala de aproximativ 5x4m &i (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretele unui gratar perfect, dezvaluite de bucatari. Cum sa surprinzi pe toata lumea de 1 Mai

14:15, 30.04.2024 - Ziua de 1 Mai reprezinta o ocazie foarte buna de ieșit la gratar, in aer liber, pentru foarte mulți romani. De multe ori, masa se poate transforma intr-o nereușita, daca nu ținem cont de anumite detalii.

Doliu in literatura! Un celebru scriitor internațional a murit: „Cei mai de succes...” / FOTO

16:35, 29.04.2024 - Lumea literaturii este in doliu! Un celebru scriitor internațional s-a stins din viața la varsta de 71 de ani. Cine a facut anunțul trist. Vestea tragica a venit intr-un moment delicat pentru fanii lui.

Chestorul Senatului, Ciprian Pandea: Avem nevoie de o armata pregatita sa raspunda amenințarilor de Securitate in plan regional și internațional.

15:35, 22.04.2024 - Comisiile reunite pentru Aparare ale Parlamentului au avizat favorabil scrisorile trimise de președintele Klaus Iohannis prin care informeaza forul legislativ ca a aprobat participarea Armatei Romane la operații de securitate.

Doliu in lumea sportului internațional. Controversatul fotbalist, OJ Simpson, acuzat ca și-a ucis fosta soție, a murit la 76 de ani

22:20, 11.04.2024 - O.J Simpson, controversatul fotbalist de origine americana, a murit la 76 de ani, dupa o lupta crunta cu o boala incurabila. Este cunoscut pentru scandalul juridic și procesul de omucidere care s-a judecat in anii 90, dar a fost achitat de catre juriu.

Doliu in lumea sportului internațional! A murit o legenda / FOTO

11:00, 11.04.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! Akebono, primul mare campion de sumo venit din afara Japoniei, s-a stins din viața la varsta de 54 de ani. Potrivit presei locale, acesta a murit din cauza unei insuficiențe cardiace.

Doliu in lumea filmului internațional! A murit actorul Adrian Schiller: „Mult prea devreme...”

12:21, 05.04.2024 - Este zi de doliu in lumea filmului internațional! A murit Adrian Schiller! Celebrul actor s-a stins din viața la varsta de 60 de ani. El a lasat un gol imens in inimile celor care l-au cunoscut.

Lumea filmului internațional, in doliu! Un actor pe care il stii de pe Netflix a murit la doar 27 de ani. Ce s-a intamplat cu Chance Perdomo

12:46, 31.03.2024 - Chance Perdomo a murit. Informația a fost confirmata sambata, 30 martie 2024, de agentul de publicitate al tanarului actor, in varsta de doar 27 de ani, pe care probabil il cunoști de pe platforma de streaming Netflix. Ce informații sunt disponibile pana la momentul redactarii acestui material. Foto…

Lumea sportului international saluta revenirea Simonei Halep

08:55, 06.03.2024 - Mari campioni din lumea tenisului, precum Chris Evert, Boris Becker sau Juan Martin Del Potro, au salutat reducerea suspendarii Simonei Halep de la 4 ani la 9 luni de catre Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne si iminenta ei revenire in circuitul WTA.


Ce parere ai despre aceasta stire?