Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secetă devastatoare: unde a fost declarată stare de urgență

Publicat:

Intr-o zona a din Vietnam a fost declarata stare de urgenta, dupa un val de caldura prelungit ce a cauzat seceta. Apa pentru uz casnic este adusa in regiune cu autocisternele. Cresterea nivelului marii a cauzat inflitrarea apei marine in terenurile agricole, iar solul a devenit neutilizabil pentru culturi pe o zona tot mai extinsa. {{734245}}Regiunea deltei Mekong cuprinde o ma

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Stare de urgenta, declarata pentru a doua oara, din cauza unei crize energetice

17:21, 20.04.2024 - Presedintele Ecuadorului, Daniel Noboa, a declarat vineri o a doua stare de urgenta, din cauza crizei energetice care a dus deja la rationalizarea consumului in tara sud-americana, transmite Reuters.

Stare de urgenta din cauza secetei, intr-o zona a Deltei Mekong din Vietnam

17:20, 06.04.2024 - Intr-o zona a Deltei Mekong din Vietnam a fost declarata stare de urgenta, dupa un val de caldura prelungit ce a cauzat seceta, relateaza BBC preluat de Rador Radio Romania.Apa pentru uz casnic este adusa in regiune cu autocisternele.

Niveluri ridicate de radiații intr-un oraș din Rusia - A fost declarata stare de urgența

17:30, 05.04.2024 - Autoritatile din orasul Habarovsk, in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgenta intr-o zona in care a fost descoperita o "sursa de radiatii", a informat vineri agentia de presa TASS, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Stare de urgența in estul Rusiei, dupa ce a fost descoperita o „sursa de radiații"

15:35, 05.04.2024 - Autoritațile din orașul Khabarovsk, situat in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgența intr-o zona in care a fost descoperita o „sursa de radiații”, a anunțat vineri agenția de presa TASS, preluata de Reuters, scrie hotnews.ro .

Banca Mondiala: Cresterea economica din Asia de Est si Pacific este mai mare decat in restul lumii, dar China o incetineste

07:55, 02.04.2024 - ”Este o regiune care inca depaseste restul lumii, dar are rezultate insuficiente in raport cu propriul potential”, a declarat luni Aaditya Mattoo, economist-sef pentru Asia de Est si Pacific la Banca Mondiala, pentru emisiunea ”Street Signs Asia” de la CNBC. Cresterea economica in regiune este asteptata…

Eclipsa totala de Soare 2024. Stare de urgența declarata in regiunea Niagara, inaintea fenomenului ceresc

21:55, 29.03.2024 - Regiunea canadiana Niagara a declarat starea de urgența, inaintea eclipsei totale de Soare, care va avea loc pe 8 aprilie și la care sunt așteptate mulțimi de oameni in zonele din jurul cascadelor.

Evadare in masa in cea mai mare inchisoare din Haiti: Cel putin zece oameni au murit. A fost declarata stare de urgenta

08:26, 04.03.2024 - Cel putin zece persoane au murit in timpul evadarii a mii de detinuti de la Penitenciarul National din Port-au-Prince, in Haiti, in noaptea de sambata spre duminica, potrivit unui jurnalist AFP si a unui ONG. Reuters noteaza ca in tara s-a declarat stare de urgenta.

Stare de urgența sanitara: Creșterea numarului de cazuri de febra dengue a pus in alerta sistemul medical din Peru

14:30, 27.02.2024 - Peru a declarat luni stare de urgenta sanitara in mare parte din tara, in contextul unei cresteri a numarului de cazuri de febra dengue, transmite marti Reuters. Pana in prezent in acest an, 32 de persoane au murit din cauza febrei dengue, conform datelor oficiale anuntate luni de ministerul Sanatatii,…


Ce parere ai despre aceasta stire?