Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se rupe sau nu se rupe? Ce se va întâmpla cu Coaliția lui Nicu și Marcel după cearta de Valentine's Day? ”Comasare sau război!”

Publicat:
Se rupe sau nu se rupe? Ce se va întâmpla cu Coaliția lui Nicu și Marcel după cearta de Valentine's Day? ”Comasare sau război!”

„Coaliția lui Nicu și Marcel” va avea vineri discuția finala despre calendarul alegerilor din acest an, pentru ca o decizie privind comasarea lor mai poate fi luata, legal, cel tarziu marțea viitoare. Dupa eșecul rasunator de la negocierile de luni seara, niciuna dintre parți nu se mai așteapta la o ințelegere, dar cei de la PNL trebuie sa se duca in fața lui Ciolacu cu un plan de razboi, pentru ca, in caz contrar, liberalii vor ieși din acest conflict drept marii perdanți. 

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu: Oamenii politici, printre care ma numar si eu, am invrajbit prea mult romanii intre ei

14:10, 24.04.2024 - „Jocul politic a influentat prea mult performanta administrativa. Oamenii politici, printre care ma numar si eu, am invrajbit prea mult romanii intre ei. De 30 de ani am indemnat romanii sa voteze contra cuiva, nu pentru ceva”, spune liderul PSD, Marcel C

Inceputul sfarsitului. Cum a esuat Coaliția la Bucuresti

09:50, 24.04.2024 - O strategie politicǎ greșitǎ a dus la separarea PSD si PNL in cursa pentru București la doar cateva sǎptǎmani dupa formarea Alianței, spun analiștii politici consultați de „Adevǎrul“. Acum, Ciolacu si Ciucǎ reevalueazǎ colaborǎrile pentru viitoarele alegeri.

Netanyahu recunoaște ca o lovitura israeliana a ucis „oameni nevinovați” in Gaza: „Se intampla in razboi”

15:45, 02.04.2024 - Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a recunoscut ca un atac israelian „neintenționat” a ucis „oameni nevinovați” in Gaza, dupa ce șapte persoane care lucrau pentru organizația caritabila de ajutor alimentar World Central Kitchen au fost ucise, relateaza BBC.

Nu doar PSD-PNL se cearta pe candidații unici in teritoriu, se intampla și la Dreapta Unita. La Vaslui

16:26, 28.03.2024 - Nu doar in coaliția de guvernare sunt discuții aprinse, in unele județe, pe candidații comuni aleși, ci și in opoziție, in coaliția Dreapta Unita – USR, PMP și Forța Dreptei. Numai ca opoziția se cearta pe candidaturile de la Vaslui, unul dintre cele mai sarace județe ale țarii. Pentru funcția de primar…

Andrei Caramitru profețește sfarșitul UE: Cand se intampla așa ceva - inseamna faliment și/sau razboi

22:20, 12.03.2024 - Andrei Caramitru profețește sfarșitul Uniunii Europene. Acesta spune ca Europa nu mai produce nimic care sa o mențina competitiva din punct de vedere economic. SUA și China ofera sevicii și produse mult mai bune și ieftine, grație resurselor mai ieftine de energie. Cand se intampla asta, e pericol de…

De ce s-a mai unit coaliția PSD-PNL? Candidați separați la Primaria Capitalei. Lista comuna doar la europarlamentare

12:06, 12.03.2024 - Coaliția PNL- PSD anunța, cu surle și trambițe, o alianța politica pentru anul electoral cu patru randuri de alegeri, saptamanile trecute. Și precum in zicala „Cei patru evangheliști erau trei, Luca și Matei unul dintre ei”, tot așa au ajuns Nicu și Marcel la o singura lista comuna, cea pentru alegerile…

Ciuca și Ciolacu anunța o alegere dificila pentru coaliție - Cine va candida pentru Primaria Capitalei (VIDEO)

19:46, 21.02.2024 - Coaliția nu a discutat deocamdata despre un posibil candidat comun la Primaria Capitalei. Urmeaza insa o serie de analize politice și sociologice in baza carora se va stabili fie un candidat comun, fie candidați separați.

Parlamentul declara razboi viciilor care afecteaza minorii

16:55, 19.02.2024 - Coaliția PSD-PNL este la un pas sa treaca de Parlament doua proiecte de lege prin care ar urma sa fie interzisa vanzarea de bauturi energizante, dar și de țigari, inclusiv electronice, fiind marite de zeci de ori și amenzile.


Ce parere ai despre aceasta stire?