Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se îngroapă securea războiului economic? De ce e esențial Summit-ul UE-SUA. Expert: „Era un autogol din foarfecă”

Publicat:

Relația transatlantica funcționeaza perfect in plan strategic și politic, relațiile comerciale dintre cele doua parți sunt mai puțin armonioase. Trump, dar și succesorul sau, , au avut politici economice ostile UE, ceea ce a provocat mari nemulțumiri la Bruxelles.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Joe Biden, ironii la adresa lui Trump la un dineu oficial

11:15, 29.04.2024 - Sambata seara, 25 aprilie 2024, președintele american Joe Biden a venit pregatit cu un roast electoral la adresa lui Trump, la cina anuala a Asociației Corespondenților de la Casa Alba. The post Joe Biden, ironii la adresa lui Trump la un dineu oficial first appeared on Informatia Zilei .

Britney Spears si tatal sau au ingropat securea razboiului, dupa ani de zile de scandaluri

17:30, 28.04.2024 - Cantareata pop americana Britney Spears si tatal ei, Jamie Spears, au pus in sfarsșit capat unei batalii juridice acerbe, la aproximativ doi ani si jumatate dupa ce artista a fost eliberata de sub tutela parintelui ei, informeaza DPA, preluata de Agerpres.

Jador a ingropat securea razboiului de la Survivor All Stars. Cum intentioneaza sa il ajute pe Zanni, in ciuda certurilor din emisiune: „Si-a facut lectiile”

18:46, 27.04.2024 - Jador și Zanni sunt doi dintre cei mai buni concurenți din echipa Faimoșilor de la Survivor All Stars, dar intre ei au existat mereu certuri și nu au reușit sa lucreze impreuna, dar acum se pare ca se ințeleg foarte bine și chiar se ajuta in afara emisiunii. Jador il ajuta pe Zanni sa se […] The post…

„The Rock” nu-l mai susține pe Biden la alegerile prezidențiale din noiembrie. Ce spune actorul despre Trump

15:16, 06.04.2024 - Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca „The Rock”, a anunțat ca nu ii mai acorda sprijinul sau public președintelui Joe Biden, in campania electorala pentru un nou mandat la Casa Alba.

Mihai Tudose și Rareș Bogdan ”Superman” au ingropat securea razboiului. ”Nu au fost jigniri, ci doar replici”

15:00, 05.04.2024 - Mihai Tudose și Rareș Bogdan, primii care deschid lista comuna PSD-PNL la europarlamentare, au ingropat securea razboiului, chiar in fața sediul BEC, unde au fost depuse listele cu candidații. Rareș Bogdan și Mihai Tudose au ingropat securea razboiului, in fața BEC , in amuzamentul colegilor de partid.…

Barack Obama sare in ajutorul lui Joe Biden pentru a-l invinge din nou pe Trump

08:25, 28.03.2024 - Fostul președinte american Barack Obama sare in ajutorul lui Joe Biden pentru a-l invinge din nou pe Trump, potrivit CNN. Obama va contribui, printre altele, la motivarea tinerilor americani, in special a alegatorilor de culoare și latino-americani.

Iohannis, la Bruxelles: „Voi insista pe urgenta sprijinului militar pentru Ucraina. E esențial sa sprijinim și R. Moldova”

13:55, 21.03.2024 - Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a declarat, joi, inainte de a participa la Consiliul European de la Bruxelles, ca va insista, la acest Summit, pe „urgenta” acordarii de sprijin militar Ucrainei. De asemenea, a afirmat ca „Republica Moldova este cel mai afectat stat de agresiunea Rusiei, dupa Ucraina”…

Gușa: Victoria Nuland, zisa doamna “Fuck the EU”, a demisionat, dar doar dupa ce chiar a “Fuck the EU”. Cu Dumnezeu inainte!

16:05, 06.03.2024 - N-am apucat sa comentez ieri vestea excepționala a demisiei Victoriei Nuland, o femeie ce a facut atat de mult rau lumii, Americii, dar mai ales Europei, incat e greu de cuantificat acum, dar dezvaluirile vor aparea in curand și pe rand. Acum exact 10 ani, in timpul evenimentelor din Ucraina de atunci,…


Ce parere ai despre aceasta stire?