Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se desfiinţează una dintre autogările din Păcurari. Încă nu se știe ce se va amenaja în acel loc

Publicat:

Odata cu preluarea suprafetei din sos. Moara de Foc nr. 32, reprezentantii municipalitatii au constatat ca parti din teren au fost inchiriate pentru alte activitati. SRL a incheiat contractul de inchiriere in 2010, iar obiectul acestuia viza „activitate specific de transport - punct imbarcare-debarcare". , terenul a fost dat in folosinta pana la implementarea de catre municipalitate a unui proiect ce prevedea r (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Judecatorii desfiinteaza pentru a doua oara rechizitioriul din dosarul Revolutiei in care este judecat Iliescu

22:30, 14.06.2024 - Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis vineri ca rechizitoriul din dosarul „Revolutiei”, in care este acuzat fostul presedinte Ion Iliescu, contine nereguli si au dat un termen de cinci zile Parchetului Militar sa spuna daca mentine trimiterea dosarului in instanta sau reface ancheta.

Povestea impresionanta a doua surori. A facut un sacrificiu imens pentru a-și salva sora grav bolnava: „Altfel, urma sa moara”

15:30, 29.05.2024 - O femeie in varsta de 46 de ani a facut un sacrificiu uriaș, prin care a reușit sa iși salveze sora mai mica, in varsta de 42 de ani. Aceasta era grav bolnava iar medicii nu ii mai dadeau prea multe șanse.

Paris 2024: Poliția a reținut un adolescent care voia sa „moara ca un martir" la Jocurile Olimpice

19:35, 26.04.2024 - Poliția antiterorista din Franța a reținut un baiat de 16 ani in urma unei declarații pe rețelele de socializare in care iși exprima dorința de a „muri ca un martir" la viitoarele Jocuri Olimpice de la Paris din aceasta vara.

Emanuel Ungureanu: “Nu e obișnuit sa moara așa de mulți oameni”

09:50, 13.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu a apreciat intr-o intervenție la B1 TV , ca nu este obișnuit sa existe o rata de deces atat de mare precum cea inregistrata la secția ATI de la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala. “Nu e obișnuit sa moara așa de mulți oameni intr-un interval atat de scurt intr-un…

Lulu Varodi desființeaza Gașca Zurli, dupa ce Mirela Retegan a creat o noua formula

09:15, 09.04.2024 - Lulu Varodi desființeaza Gașca Zurli, dupa ce Mirela Retegan a creat o noua formula Continue reading Lulu Varodi desființeaza Gașca Zurli, dupa ce Mirela Retegan a creat o noua formula at Tabu.

Programul misionar „Prima Spovedanie”, la Biserica „Sfanta Ecaterina”

20:05, 04.04.2024 - La Biserica „Sfanta Ecaterina" (la ieșirea din Suceava spre Moara, pe partea dreapta),debuteaza sambata, 6 aprilie 2024, la ora 15:00, Programul misionar „Prima Spovedanie", care se adreseaza persoanelor care fie ca nu s-au spovedit niciodata, fie ca de la ultima Taina a ...

Incep lucrarile de modernizare a inca opt strazi din municipiul Iași

18:30, 26.03.2024 - Primarul Mihai Chirica a semnat ordinul de incepere a lucrarilor de modernizare a inca opt strazi. Este vorba despre: fundac Strugurilor și strada Poienilor din zona Galata; strada Gloriei din zona Nicolina; strada Alba lulia, strada Bucovinei și strada Calugareni din zona Pacurari; strada Podoleanu…

Slaniceanul care si-a ­lasat ­concubina sa moara pe un teren viran, ­condamnat ­definitiv la 12 ani de ­inchisoare

00:25, 18.03.2024 - • Pentru ca doi ani a fost in arest preventiv, mai are de executat 10 ani in spatele gratiilor V.S. Barbatul din Slanic acuzat ca și-a lovit concubina și a lasat-o sa moara, in frig, pe un teren viran, ramane cu condamnarea la 12 ani de inchisoare, dupa ce magistrații Curții de Apel Ploiești au respins,…


Ce parere ai despre aceasta stire?